Emman kanssa ehdittiin käydä parit kisat ennen kaikkien kennelliiton tapahtumien perumista. Näistä kisoista saatiin muutamia tuloksia kasaan. Ei kuitenkaan saatu yhtään luvaa kasaan koska pidätin liian kauan kontakteilla. Juokseminen ei suju minulla vielä kovin vahvasti mutta pikkuhiljaa. Emma vain harmillisesti on jo 9,5 vuoden ikään karttunut koira joten saa nähdä mitä agilityliitto tekee että huomioidaanko esim. elokuun sm kisoissa se että koiria ei ole treenattu ja rimat laitetaan alemmas. Tai jääkö koko sm kisat järjestämättä, nähtäväksi jää. Emmalle en kerennut edes tuloksia. Nyt odotellaan miten tilanne etenee ja milloin saadaan aloittaa kisakausi. Voi olla että kysyn lainakoiraa kasvateistani sm-kisoihin mikäli näyttää siltä että kisat järjestetään. Kesäkuussa olisi saariselällä kisat, sitä voisi harkita mikäli kisat saadaan järjestettyä. 

Ennen karanteenia 7.3 kennelini tykitti jäätäviä tuloksia Torniosta Vantaalle. Jättipotin veti kotiin Tuuli eli Pikipaimen Todella Kaunis ja Marjo. Heille viimeinen serti ja FI AVA titteli. Kunhan saa kesällä taas kokoontua niin järjestämme valiojuhlat heidän kunniakseen. Katsotaan miten tilanne etenee. 

10329072_10203650424726456_8048223830871

Kuvassa Tuuli pentuna. Kuvasta kiitos Taru Vallius 

Samana päivänä tahkosi muutkin tuloksia meidän kennelistä. Mm. rusettihait Unelma ja Elise maxi3 luokassa kahmi taas nollia ja palkintoja. Pp Tinakenkätyttö ja Taina myös samaisena päivänä veti plakkariin nollia sl3 luokassa. Aika hienoja pentueita kyllä nämä S-pentue ja T-pentue. T-pentueen uroksiakin on mukavasti kyselty jalostukseen. 

Pentuesuunnitelmat etenee, päivitän mainosta kennelin instagramiin kunhan se on valmis. Tästä jäisi yksi pentu myös minulle itselleni kasvamaan. Toivottavasti astutus onnistuu. 

tiiadsodis.jpg

Tiina ja Draco vauhdissa