Koirien lisäksi meiltä löytyy muitakin eläimiä. Tässä pieni esittely näistä otuksista:

 

Vikke

Vikke eli virallisesti Vieser (s.1997)  tuli meille ollessaan 5-vuotias pojankoltiainen. Vikellä virtaa piisaa ja välillä hän näkee pieniä vihreitä miehiä pusikoissa. Kamalaa on myös jos joltain tutulta reitiltä on kaadettu puita tai asennettu uusi postilaatikko. Kaiken pitäisi olla mahdollisimman samanlaista hänen mielestään, muutokset ovat kovin tympeitä. Kisapaikoilla kuitenkin tämä hörhöily unohtuu ja siellä voikin sitten ottaa lunkista. Toki ens alkuun voi hieman kiljua kisapaikan ihanille tammoille. Vikellä on parhaina vuosina kisailtu esteitä aluetasolla korkeimmillaan 100cm, kouluratsastusta seurakisoissa Helppo B-luokassa ja kenttäratsastuksessa harraste-luokassa. Nykyisin Vikke viettää jo hieman rauhallisempaa elämää ja kisareissuja on harvemmin. Oma talli meillä on ollut nyt jo useamman vuoden jossa Vikke asustaa. 

 

Lampaat

Tallissa meillä asustaa myös neljä lammasta. Kaikki ovat rekisteröityjä suomenlampaita. Suokikki lampaani on Ruusunen, hän on aika huumorintajuinen kaveri joka keksii aina erilaisia kepposia. Ruususesta on myös mukavaa änkeytyä paikkoihin mihin ei mahdu sekä ryysätä ulos kaikista mahdollisista avoimista ovista. Koiria kohtaan Ruusunen on aika ystävällinen, joskus hän vaan saa hepuleita ja juoksee ja pukittelee mihin sattuu.

Ruusunen juuri kerittynä

Muiden otusten nimet ovat: Susan (musta jolla valkeaa päässä), Tukko (mustaharmaa) ja Jasmin (ruskea). Koko porukan pahin paukapää on Susan, hän ei juurikaan tykkää koirista ja on yrittänyt puskea mm. kissaa, kottikärryjä ja talikkoa.

 

Kissat

Pentti on oma kissani, hain sen joskus potkurilla reilun kilometrin päästä asuvalta Kertulta. Pentti on syntynyt v. 1992 jolloin sain luvan ottaa oman kissan. Tuolloin meillä asusteli myös toinen kissa Rolle sekä labbis Peku. Pentti oli pentuna aikamoinen viikari, kerran se mm. roikkui kynnellään minun silmäluomessa. Myös pikkusiskoni Anna oli hänelle "saalis" jota oli kiva vaania sohvan takana ja sitten hyökätä. Pentti on mm. maannut keskellä tietä ja pysäyttänyt liikenteen ja maannut keskellä jalkapallo kenttää ja pysäyttänyt pelin. (Kukaanhan ei uskalla siirtää hänen kallisarvoista korkeuttaan...) Vanhoilla päivillään hän on toki viisastunut eikä enää tee mitään ilkeyksiä. Koiria kohtaan Pentti on aina ollut aikasen ystävällinen. Saa nähdä montako vuotta hän vielä porskuttaa. Pentti on meikäläisen suosikki kissa :)

Pentille otettiin n. vuosi sitten kaveriksi Viola kissa. Viola on leikattu narttu ja aluksi oli hyvin ärhäkkä reviiristään ja inhosi koiria aika urakalla. Onneksi luonne on jo hieman tasoittunut. Pentti ja Viola asustavat siis tallikisuina vanhempieni luona.

Kotona asustaa sitten kissa Keke. Keke on välillä aika rasittava otus, hirmuisen villi kaveri ja yllyttää koiria vaikka minkälaisiin ralleihin. Keke on myös kova syömään ja antaakin varsin äänekkäästi kuulua jos hänellä on nälkä. Koirien kanssa Keke tulee tosi hyvin juttuun, myös kylässä käyvät koirat hän sulattaa hienosti.