Eilen illalla kävimmä taas haukiputaalla reenailemassa Sisun kanssa. Vuorossa oli jaakotusta ja pyöritystä (miten ihania nämä nimet ovatkaan) Jaakotus män hyvin ja onnistui jopa hienosti radalla, vaikka vaarana oli että koira livahtaa edessä olevaan putkeen. Hulpeaa kun putkihullu Sisu ei mennyt sinne kertaakaan vaan seurasi hienosti ohjausta.

Välissä otimme keppejä, keinua ja puomia. Kepit ja keinu alkaa olla  aika hyvin hanskassa, mutta puomille tuli jotain ihme hiippailua. Luulen että Sisu sekoitti sen keinuun ja siksi vauhti ei oikein ollut kohdillaan. Tätä pitäs sitten harjotella että saadaa menoa ja meininkiä puomillekkin.

Pyöritys esteellä onnistui kivasti, mutta radalla ei jotenkin meikäläisen pääkoppa ei oikein sisäistänyt miten tulisi ohjata viisaiten. Noh meni se kuitenni sitten jotenkuten. Sisuhan oli taas niin kätevänä kokoajan, ja meikäläinen törttöilee argh.

Lillin kanssa on mennyt mukavasti, nyt se vaan yrittää saada meikäläisen pois tästä koneen ääreltä puremalla tietsikan johtoja. Kätevää toimintaa. Tänään se on taas leikkinyt Sisun kanssa ja juoksennellut pitkin ja poikin. Eilen illalla Sisu antoi Lillille lähöt kun Sisu oli kaivanut ilmeisesti minun treeniliivin taskusta vinkukrokotiilin ja sehän on niin hieno lelu ettei siihen Lilli saanut koskea. Laitoin sitten krokon kaappiin ja vähemmän hienoja leluja tilalle, on se tarkkaa. Tänään otimme jopa kolmen tunnin päikkärit aamutallin jälkeen! Meinaa meikäläisellä vähän olla univajetta niin saatiinpa paikattua. Nyt olis tarkoituksena mennä takaisin tallille, jospa sitä Lillillekkin sylissä pitäen näyttäisi hevosia. Meinaa taas olla vähän pakkasta niin eipä viiti kauaa pentua maassa pitää.