Sisustajan kanssa ollaan jatkettu agi treenien merkeissä. Ollaan harjoiteltu mm. päällejuoksua ja poispäin kääntämistä. Sisu on aikasen kätevä koiruus ollut taas. Itsellä pitäisi nyt vaan alkaa luottamaan enemmän "kauko-ohjaukseen" ja siihen että koira hakee itsenäisesti kohti esteitä vaikka itse olisikin jo hyvin kaukana. Sisu on  niin nopea koira että painiskellaan tässä nyt vaan sen kanssa että minä olisin ajantasalla sen ohjaukseni kanssa. Kontaktit alkaa kans olla aika hyvällä mallilla, niitä hiotaan vielä perusteellisesti joulukuu ja sitten tammikuussa kohti kisakenttiä. Hui!

Lilli kävi pyörähtämässä JKL näytelmissä. Ja oikein mukavastihan tuo meni. Tässäpä tuomari Meg Purnell-Carpenteri (Iso-Britanniasta) arvio Lillistä: "10 monthts, would prefaire better head and more front angulation, topline OK, would a like more hind angulation. Sound on move"  Ja tulokseksi siis EH. Tosi tyytyväinen olin.

Lilli oli aluksi näyttelypaikalla tosi hermostunut ja peloissaan. Kun pahin jännitys meni ohi, alkoi tyttö olla jo reippailla mielin ja saattoi jo pistää leikiksikin uuden hienon kaverinsa Sinna whippetin kanssa. Kehään mentäessä Lilli oli kuitenkin vielä hyvin jännittynyt ja tuomari osasikin olla oikein ihana ja ymmärtäväinen tätä pientä tytärtä kohtaan :) "Come on sweet little girl, good girl" tuomari puhui rauhallisella äänellä, ihana!

Nyt ilmoittauduimme heti nätöön mukaan että saadaan lisää varmuutta pikkutytön+kämmäri handlerin meininkiin. Tarkoituksena kun on lisääkin nuissa näytelmissä pyörähtää. Ja aikasen mukava juttu että kaikki lumet sulivat pois, hakutreenit nääs jatkuvat jälleen keskiviikkona! Meikäläistä ei kyllä haittais vaikka ei tulis koko talvena lunta, saispahan reenailla maastossa ;) Olin myös niin hurja että ilmoittauduin hevosellani kilpailuihin ensi sunnuntaina, mukava vähän hevostellakkin välillä :)

Lisäilenpä myöhemmin kuvatuksia myös näistä otuksista...