Lyllenbergin kanssa käytiin eilen activella liitelemässä. Lilli olikin oikein pontevana ja reippaana. (Niin kuin aina ;)) Rataharkkana oli ympyrän muodossa olevat neljä hyppyä ja mutkaputki. Lilli oli aikasen kätevä tyttö ja ideana oli saada koirat itse hakemaan esteita, katsomaan eteenpäin. Lilli oli aikasen taitava. Hyvin pysyi myös lähdössä taasen. Harjoittelimme myös kontakteja, rengasta, keppejä. Suuri edistysaskel tapahtui keinulla kun harjoittelin paukutusta niin että Lilli oli kyydissä ja minä kädellä nostelin keinua ilmaan ja sitten puotin maahan. Palkka tuli aina paukahduksesta ja Lilli hoksasi aikasen nopeasti että on kannattavaa olla keinun kyydissä kun paukuttellaan eikä lopuksi poistunut keinun päästä ollenkaan kun siinä oli niin kivaa olla. Loistavaa :)

Lilli on nyt ilmoitettu Jyväskylän näyttelyyn. Alkaa kyllä olla koiruuden turkki semmosen näyttelypuudelin kunnossa että jo on ihme jos ei menestystä tällä ulkomuodolla ala herumaan hihihi. Tosin harmiksemme olemme väärän värisiä tässä merlejen jyräjengissä, mutta saahan sitä aina haaveilla menestyksestä heheh.

Hyviä uutisia myös se että me saadaan tänne Kiiminkiin luultavasti oma treenihalli. On pikkuisen helpompi reenailla kun ei tarvis aina ajaa sitä 27km reenatakseen. Mutta katsotaan nyt miten käypi :)