Tänään kouristelin hirmuisessa pääkivussa autuaan tietämättömänä että Empun terveystulokset oli viimeinkin julkaistu. Jossulle sitten pahantuulisena soittelin että mitä hittoa se rinkuttaa kun mä nukun ja argh. Jossu sitten kertoi minulle ilouutisia. Empulla siis A/A lonkat ja 0/0 kyynäreet, aikaisemminhan silmät ja selkä tutkittiin terveiksi ja polvetkn olivat 0/0 eli kaikinpuolin terve tyttönen! Kylläpä on nyt äiskä ylpeä pikkuisesta Keinarista.

Voidaan nyt tosiaan alkaa agilityakin vähän vakavammin harjoittelemaan ja hyppyjä vähän nostamaan :) Tokohyppyäkin voisi harjoitella jo hieman korkeammalla esteellä jos vaikka alkaisi hyppynoutoa kasaamaan. Nouto isolla puukapulalla sujuu jo aika hienosti. Emma on hyvin oppinut tulemaan eteen sekä luoksetulossa että noudossa. Kyllä se hieman vielä sählää namujen kanssa kun on niin hiivatin ahne mutta kyllä se siitä. Paikallaolokin alkoi sujua jo hieman paremmin, tosin aika lyhyitä aikoja vielä. Jos ottaisimme tavoitteeksi v. 2013 hakukisoihin Emman kanssa. Että siihen malliin pitäisi alkaa treenaamaan ;)

Jos nyt olisin hurjapää ja asettaisin tänne julkisia tavoitteita että pakko olisi jotain tehdä ;) Yritän olla realisti...

-Lillille paluu tokokisoihin ja niistä tavoitteena se että ohjaaja ei saa sydäriä, agilityssa nollia otetaan mielellään vastaan, paimennuksessa STDs titteli, BH-koe

-Emmalle mölliagi (ja ehkä möllitoko) kisoja alle, kisaamaan agia v.2013, kisaamaan hakua v.2013 ensi kesänä irtorullat ja kiintorulla opetettava metsään, jos saamme paimennushommat pelittämään niin HCT-testi ensi kesänä.

Mutta edelleenkin leikki on lasten työ :D