Viime viikolla kävimme tiistai-iltana tokoilemassa Seijan ryhmässä. Harjoittelimme paikallaoloa erilaissa häiriöissä. Minuutin kohdalla yksi koira alkoi häiriköimään (tahallaan) ja toisen minuuutin päästä sitten haukutettiin toista koiraa että saadaan vähän mekkalaakin kehiin. Lilli pysyi hyvin. Sitten harjoittelimme seuraamista, jääviä sekä luoksetuloa. Itseksemme otimma myös hyppyä. Khaik män hyvin, mitä nyt itse löntystelin liian hitaasti seuraamisessa jne. Eli perus törttöilyä meikältä.

Keskiviikkona sitten läksimme Kuttukuuhun jälleen Sinikan oppiin. Olin jo varma että täytyy rökittää tuo otus siellä perinpohjaisesti koska kotona se on alkanut kyttämään lampaita tyyliin "syön nuo heti kun äitin silmä välttää"  ja muutenkin meno on ollut vähän sitä sun tätä. Mutta hienostippa se Nynnerö taas veti. Alkuun muistutus siitä että kuka määrää ja mitä tehdään. Lilli tuumasi siitä että kun ei saa tehdä mitä lystää niin viisainta kipaista portille. Sielläkään ei saanut majailla ja sittenhän ne hommat lähtikin sujumaan hyvin. Ensin reenailimme pyöröhäkissä ja sen jälkeen sitten isolla laitumella. Tosi kivasti meni reenit ja niin meni kyllä muillakin leiriläisillä, kaikilla oli aikamoiset hymyt suulla kun koirat alkoi pelittää. Kyllä me vaan ens vuona lähdetään Lyllerön kanssa AHBAN kisoihin ja ehkä ascankin kisoihin jos vain hyvin pyyhkii. Jee :)

Tänään käytiin vähän liitämässä huvin ja urheilun vuoksi kun Tommi halusi alkaa ohjaamaan Lilliä, melekosta. Halli vaan raikasi kun neiti Pudding viiletti ja räyhäsi pitkin ja poikin.

Tässäpäs vielä kuvatuksia Lillistä pyöröhäkissä ensimmäisenä päivänä :)

 

Pikkukaritsat yrittivät ottaa Pennin emokseen

Ja mitä olisikaan paimennusleiri ilman että Lilli saa hepuloida pitkin peltoja?