Eli Empun punainen loimi on jo jäänyt pieneksi! No ei se haitanne koska ko. loimi on kierrätettävä kipale mitä kamujen kanssa vaihdellaan aina sen kotiin kellä sattuu penneli olemaan :) Nyt vaan tuo seuraava koko ei ole vielä passeli Empulle, onneksi Kastehelmi lupasi toimittaa turbo-kokoisesta loimivarastostaan meille sopivan takin. Jalat on siis kasvaneet pituutta reippasti ja selästäkin loimi on auttamattomasti liian lyhyt. Voi miten äkkiä tuosta onkaan tulossa semmoinen honkkeli.

Muuten ollaan kyläilty ja reissattu pikkutytön kans. Ruutilla käytiin kylässä ja Ruuti ja Emma ovatkin ihan bestiksiä. Oivoi mitä leikkejä ne keksivätkään. Ehkä kaksi tuntia jaksoivat tuusata ja sitten väsähtivät. Lilli makasi vieressä ja söi luuta arvokkaan oloisena ja paheksui moisia rymyäjiä. Tänään sitten Emma oli turistina mätsärissä. Lillukan kanssa ne asustivat häkissä, mikäs siellä ollessa kun hallissa on lämpötila n. +20. Kiva kun Emmuli on oppinut odottamaan jo näin junnuna hienosti, se vaan pistää nukkumaan ja riehuu taas sitten kun äksöniä on tarjolla. No Emppu kävikin monen tädin sylikoirana ja sai paljon rapsutteluja. Kaikki koirakamut on ihania ja kenen vaan niistä kelkkaan voisi lähteä. Mila-kultsun päähän ja selkään olisi ollut mahtavaa kiipeillä, Emppu tuijotti myös hölmistyneenä Sera-sakemannia kun se kovasti haukkui hänelle "miten joku voi haukkua minulle, olenhan maailman ihanin ja kaikkien kaveri". Ja ei voi ymmärtää miksei Pieni-corso halua leikkiä hänen kanssaan. Emma haluaa leikkiä kaikkien kanssa ja rakastaa kaikkia, on se vaan niin hauskaa tämä pienen koirulin elämä.

Myös Duke-aussie oli mätsärissä mukana ja petrasikin jo hienosti käytöstään sitten viime mätsärin. Lilliä harmittaa aina kun Duke tulee meidän autoon, ei meidän autoon saa tulla ketään nuoria poikia ilman rökitystä ;) Emmasta taas on hirveän hauskaa kun Duke  tulee meidän autoon. Tänäänkin Emma yritti mennä häkin seinästä läpi kun halusin niin kovasti päästä telmimään seinän toisella puolen olevan leikkikamun kanssa :) Leikki on lapsen työ!