Lyllyttimen kanssa käytiin tänään nätöharkoissa. Lilli oli aika vetkulana. Aluksi juoksut meni ihan hirveäksi hihnassa vetämiseksi, mutta kun oltiin juostu pahimmat höyryt pois niin juoksi tytär sitten ihan nättejäki pätkiä. Hampaiden tutkiminen oli todella tylsää ja kurjaa ja kun meidän maalimies on "tuomarina" niin tottakai kuuluu mennä sen eteen maahan makamaan ja haukkumaan. Hehheh. No pikkuhiljaa Lillille selvisi ettei parkkipaikalla olevat nätö treenit ollutkaan se hakumetsä. Joten täytynee siis jatkaa harjoituksia ahkerasti, ei tässä vaan muukaan auta. Harmittaa kun lopetin kesällä nätössä käymisen, silloin Lilli esiintyi niin hienosti :)

Sisustajan kanssa suunnattiin sitten activelle liitämään. Samassa valmennusryhmässä olevat kaksi koiraa olivat juuri nousseet kolmosiin, joten eiköhän se olisi jo pikkuhiljaa aika alkaa ottaa kiinni :) Reeneissä harjoittelimme putkessa jarruttamista, pakkovalssia ja puolivalssia sekä sylkkäriä. Sisu oli tomerana ja erityisesti sylkkärit meni oikein hienosti. Sisu meinasi hieman kuumua kun ei meinannut osua oikeaan kohtaan kepeillä kun tuli vauhdista avokulmaan. Piti sitten vähän toppuutella. Mutta oikein mukavat reenit taasen, kyllä Sisu osaa!

Ensi vuodeksi tein "pikkuisen" kurssi-ilmoittautumisia tammikuusta lähtien. Sisun kanssa agi valmennusta, BH-kokeeseen valmistavaa koulutusta, Toko ALO/AVO ryhmään, Lillin kanssa ilmoittauduin agility jatko2 kurssille activelle, nätöön ja tarkoitus olisi vielä hankkia toko kurssilta paikka. Myös kaksi paimennusleiriä on varattuna :) Sitä ei perhana passaa laiskotella ;)