Sunnuntai-illan tokoilut meni vähän unisesti ohjaajan kannalta. Teimme vauhdikkaita hyppyjä, takapään siirtämistä laatikon avulla, takapalkkausta jäävissä  sekä noutoa. Lilli meinasi alkaa jäyhämään kapulaa joten tätäkin pitäisi harjoitella kunhan vain joskus jaksaisi. Saisi olla ne kisat aikas äkkiä niin päästäisiin tokoiluista tauolle ja pikkuhiljaa ehkä kokeilemaan kaukoja ja noutoja jos vaikka joskus ensi vuona menisi sitten avoimeen luokkaan. Saas nähdä.

Agilityakin käytiin eilen treenaamassa uudessa valmennuryhmässä activella. Iloksemme samassa ryhmässä ovat Maissi ja Soppa sekä Paula ja Hippa, jee :) Treeneissä harjoiteltiin uutta valssia, vanha kun tuuppaa minulla tulemaan aina välillä taas kuvioihin ja se vain pitäisi nyt iskostaa mielestä pois kokonaan. Valssiharkan jälkeen otettiin välistävetoja. Lilli menee mihin ohjataan ja oivallisesti hän toteutti harjoitukset. Itsellä on vielä semmoista säätämistä ilmassa. Kepit ja kontaktit menivät myös hienosti. Lilli on aika oivallinen agikoira kyllä, mitä nyt joskus "hieman" haukahtelee mennessään...

Päivittäin ollaan myös käyty lampaat laittamassa ulos ja sisälle ja Lilli ei enää ole niin verenmaku suussa siellä sekoilemassa. Ollaan vaan hengailtu pihalla niin että koira ja lampaat on irti ja Lilli pikkuhiljaa relaa kun se huomaa ettei niitä elukoita tarvi kokoajan olla hiillostamassa ja että ne voivat vain olla "rauhallisesti" pihalla. Ja meidän lampaathan on aika villejä kavereita, ne pistää ranttaliksi välillä ja pukittelee ja laukkaa huvin vuoksi pitkin peltoja. Niillä on myös joku pakonomainen tarve varastella tallissa olevalta liitutaululta liituja ja murskata niitä pitkin käytävää. Usein ne menevät myös Vikke-hepan laitumelle ja änkeytyvät sen heinäkasalle niin että Vikke parka on ihan äimänä että miten saa ne otukset siitä edestä. Joskus ne myös seuraavat kottikärryjä pitkin pihaa ja määkivät niille, kait ne luulee että kärry on niiden kamu. Outoja elukoita :)