Lilli on astutettu Unolla. Hiphurraa ja tittidii! Uno kävi silmäpeilissä ja tulos oli jälleen puhdas. Astutus onnistui useampaan kertaan. Nyt vain seuraillaan mahaa alkaako kasvaa ja mahdollisesti käydään ultrassa mikäli en malta odottaa ;) Pentukyselyitä voi laittaa mailitse jos jollain pentukuumetta pukkaa. Ennakkovarauksia on jo jonkin verran varsinkin narttupennuille valmiina. Yhdistelmä on siis sama kuin Pikipaimenen S-pentue missä kaikki pennut ovat olleet terveitä ja hyväluonteisia sekä mukavia harrastuskavereita. Kolme pentua on käynyt jo luonnetestissä ja kaikki läpäisseet sen mukavin pistein. S-pennut ovat myös kilpailleet paimennuksen ja agilityn merkeissä. Lillistä ja Unosta löytyy blogistani juttua enemmänkin pari kapalletta alaspäin koska yritin jo talvella tätä samaa yhdistelmää; silloin vain ei Lilli ollut suopuisalla tuulella eli tärpit oli kerennyt jo varmaan mennä ohi. Molemmista koirista saa myös minulta kysellä ja tietysti myös tulla katsomaankin.

Pikipaimenen penneli myydään:

-hyvin sosiaalistettuna (mm. autoilen pentujen kanssa, käytän yksittäin niitä retkellä ennen luovutusta. Ne saavat ulkoilla päivittäin ja liikkua erilaisilla pinnoilla ja alustoilla. Pennut saavat leikkiä muiden omien koirieni kanssa sekä tuttujen ja turvallisten muidenkin aikuisten koirien kanssa. Ne saavat myös leikkiä lasten ja eri ikäisten ihmisten kanssa; erityisesti lapsivieraat ovat minulle tärkeitä, koska itselläni ei ole lapsia. Pennuille ammutaan myös starttipistoolilla ja altistetaan erilaisiin ääniin esim. lampolan ääniin, ruohonleikkuriin, traktoriin ym. Niiden kanssa harjoitellaan käsittelyä; kynsien leikkuuta ym. perustaitoja.)

-silmäpeilattuina ja eläinlääkärin tarkistamina

-useaan kertaan madotettuina

-ruokittu monipuolisesti raakaruualla ja totutettu pentu erilaisiin ruoka-aineisiin (saavat maistella myös nappuloita, mikäli pennun omistaja haluaa pennulle nappulaa syöttää). 

-kasvattajan tuki; kuulen mielelläni niin hyvät kuin huonotkin kuulumiset. Autan mielelläni aina jos jotain kysyttävää tai jokin asia askarruttaa. Meillä on myös Oulun alueella hyvin muodostunut treeniporukoita mihin voi mennä mukaan treenaamaan; kokeneemmat neuvovat mielellään aloittelevia harrastajia. Pyrin järjestämään myös toiveiden mukaan leirin meillä kotona eri harrasteiden ja tietysti hauskanpidon merkeissä. 

Meidän leiri on nyt elokuun viimeisenä viikonloppuna; sinne saa tulla tutustumaan ;) 


557892_10201417081254265_1139821702_n.jp

969456_10201099033783277_1019995366_n.jp

Lilli (FI AVA BH TK1 PAIM-E PAIM1 Patchcoat Shanghai Lily STDs HCT JHD) ja hänen aikaisemmat pentunsa <3