Tänään päästiin ihanassa ilmassa vähän hakuilemaan. Tapasimme Valkiaisjärventien päässä missä lähtee n. 5 eri suuntaan teitä. Siitä sitten lähettelimme koiria pikkuteiden suuntaan. Lillillä oli testissä nyt irtorullat, ajattelin nääs vaihtaa haukkuilmaisun rullaan koska Lillillä ei ole tuntunut olevan pokkaa jäädä louskuttamaan maalimiehelle. Nooh, tänään sitä pokkaa sitten löytyikin ja Lilli louskutti aika perskuleesti maalimiehille että anna nyt se helkatin palkka tai irtorulla tänne, en muuten voi ottaa sitä kädestä! Eli aluksi Lilli ei meinannut ottaa rullaa kädestä pois joten molarit laittoivat sen viereensä maahan, siitä Lilli osasi sitten poimia sen hienosti. Ja sitten me leekattiin Lillukan kanssa hirmuisesti kun hän tajusi mistä onkaan kyse. Parasta kuitenki oli ehkä se että Lilli lähti kuin tykin suusta kohti maalimiehiä ja näytti tykkäävän hommasta. Sulaisi nyt vaan nuo hiivatin lumet että päästäis etsintää tekemään. Ilmaisuja voidaan sitten mietiskellä myöhemmin lisää. Toki nyt yritän tuota rullaa alkaa sille opettamaan, Lilli kyllä tykkää hirveästi noutaa joten se on positiivinen juttu :)

"Ahaa, tämä rulla siis pitää tuoda, okei!"

Emppuli oli myöskin mukana harkoissa. Emmalla oli kolme maalimiestä pikkumatkan päässä hienosti lähti pikkuinen menemään :). Hyvin uskalsi Emma lähteä ja namut rasioissa maistuivat oikein hyvältä. Maalimiesten kanssa kulkemista pitää vielä ehkä hieman harjoitella, Emma tyyli kun oli aika vauhdikas :) Mutta hauskaa tuntui myös pikkupirpanalla olevan!

"Jos mä pompin tässä tosi kovasti niin saanko sitten koko rasian?"

"Entäs jos tälleen kierin ja hyörin ja menen tähän eteen, saako sillon tuon rasian HETI?"

 

"No nyt mie pompin vaan ihan vähän!"

Illalla käytiin vielä hallilla hengailemassa. Emppu leikki rhodesiankoira penneli Sunnyn kanssa kovasti. Melekoset oli leikit. Eipä me mittään reenattu, kuhan hengailtiin ja hömpöteltiin. Huomenna sitten Lillukan kanssa liitämään OKK:n kisoihin, jänskättääpi!

"Apuvaa, jään alakynteen!"

"Kostoksi purasen nenästä!"

"Oho, taas tää homma meni ihan mullinmallin :)"