Tänään läksin ylhäisessä yksinäisyydessäni Activen treeneihin. Ei edes Ruutia tolskaamassa lämmittelylenkeillä hehhee. Lilli ja Nemo aussie on kyllä melkosen äänekäs parivaljakko, koko Haukipudas vaan raikaa kun tyypit riekkuu. Noh treenit meni kivasti. Ensimmäisellä radalla oli takalaikkaus putkelle joka sujuikin oikein hyvin, viimeksi jo menetin hermoni kun leikkaus ei juurikaan onnistunut ja koira vain kuumui hiiteen. Nyt se sitten sujui, jee. Odotteluajalla otimme keppejä, rengasta ja kontakteja. Kaikki män oikein mukavasti, otin jo rengastakin maksikorkeudella. Toinen rata oli sitten jo vähän pidempi ja otimme sen aluksi kahdessa eri pätkässä. Lopuksi yhdistimme sen pitemmäksi radaksi ja Putti sai nollaradan, jee :)

Eli en taida nyt vähään aikaan taas ottaa ketään tuttua mukaan treeneihin kun tyttö malttaa keskittyä PALJON paremmin kuin ollaan kahdestaan. Kuitenkin niin vaikeita ratoja ja uusia asioita opetellaan kokoajan niin ylimääräinen häiriö ei ole tarpeen. Jospa me harjoitellaan sitä häiriötä vaikka omalla hallilla niin että Tommi ja Jossu on siellä ja tehdään jotain helppoja asioita :D Loppuverkka lenkki oli jälleen hyvin äänekäs ja treenikamut Nemo ja Alli on Lillistä oikein mukavia kaiffareita.

Jossun kultsut tuli meille hoitoon ja Lilli onkin yrittänyt kyykyttää niitä huonolla menestyksellä. Joko meikäläinen raivoaa tai sitten Jami jos on luista kyse. Meillä kun on tuolla pihalla nuita hirvenluita niin tuntuu että koirat haluaa olla vain ulkona kokoajan. Lilli ei niin nuista luista välitä ja se onkin ihan ihmeissään miten fanaattisia nuo pojat nuihin luihin onkaan :)