Tänään jatkoin jännittämistä Lappeenrannan näytelmissä. Ei sovi tämä laji minulle, en tajua miksi niin hirveästi jännittää.

Tuloksena taas EH3, Lilli aluksi hieman pakitti tuomaria mutta onneksi tuomari oli kiva ja kävi rapsuttelemassa ja jututtamassa Lilliä moneen kertaa :) Tuomarina oli siis Elena Ruskovaara. Tässäpä arvostelut: Aluksi vähän pelokkaasti käyttäytyvä, raajoiltaan keskivahva, karvaltaan vielä pentumaisen pehmeä narttu. Hyvin kaunis, ilmeikäs pää. Vähän lyhyt kaula. Sopivat keskivahvat kulmaukset. Saa tulla iän myötä raajakkaamaksi. Liikkuu kinner ahtaasti takaa, erinomaisesti sivulta katsottuna. Tarvitsee vielä lisää itseluottamusta.

Ja tuomari sanoi että mahiksia ois saada ERI jos koira vaan saa itseluottamusta lisää käytökseensä, ja sitä itseluottamusta ei varmaan lisää se hihnanpäässä oleva puupökkelö miltä valuu hiki päästä ;) Taas oli hirmuisen kuuma päivä ja liikettä ei taaskaan himuisesti irronnut tyttäreltä, mutta ihan tyytyväisiä olemme. Itse paloin ihan punaiselle ihottumalle vaikka yritin olla kokoajan varjossa. Ollaan oltu nyt kaksi yötä hotellissa Lappeenrannassa ja tänään ollaan vielä yksi yö Hämeenlinnassa. Lilli onkin alkanut City-koiraksi ja leppoisasti taapertaa vaikka missä ihmisvilinässä, hauskaa. Kaupungissa hengaileminen välillä kyllä tekee hirmu hyvää tuolle otukselle, on ruuhkia, mopoja, rullaluistelijoita, rullalautailijoita, katusoittajia yms. Tänään Lilli oli ihan ihmeissään kun jotkut viskeli palloa keskenään kadulla niin sinnehän olisi tietysti pitänyt päästä hyökkäämään sekaan :) Huomenna mennää turistiksi näytelmiin ja katsomaan Sinna whippetin koitoksia. Kerrankin saa olla mukana ilman hirveetä jännitystä, jes.

 

"Mullon niin kivaa täällä puistossa että ihan naurattaa!"