Lillukan viimeinen kerta activedogin reeneissä meni oikein mallikkaasti. Ensin harjoittelimme koiran seurauttamista irrallaan niin että porukka jakautui kahtia ja sitten käveltiin toisia vastaan. Lilli seurasi oikein hienosti.

Sitten teimme kierroksen missä kouluttaja Mari tutki koirat ja katsoi hampaat. Lilli käyttäytyi oikein nätisti :) Seuraavaksi teimme kaksi erilaista rataa koirat irti. Ensimmäisessä oli juoksemista, temppuina kaksi kieppiä ja peruuttaminen puomien välistä ja lopussa sivulle tulo. Kaikki meni oikein nätisti vaikken ole Lillin kanssa mitään temppuja kotona koskaan harjoitellutakaan. Toisella radalla oli sitten maahan meno, kahdeksikon ohjaaminen kartioiden avulla, putki, istumaan meno ja hyppy (rima alhaalla) Meni ihan mukavasti, vaikka keskellä rataa olikin kohta mitä piti vähän käydä nuuskimassa kun sinne oli joku ihan varmana tiputtanut jonkun makkaranpalasen ;)

Kokonaisuutena oikein mukava kurssi. Ensi viikolla jatkamme uudessa penturyhmässä. Kyllä se vaan niin on että tuo porukassa reenaaminen on paljon paljon tehokkaampaa kuin kotona yksikseen touhuilu. Lilli kyllä teknisesti osaa jo perusasiat mutta on hyvä jatkaa harjoittelua taas uudella kentällä ja uusien pentujen joukossa.