Toiset ostaa uusia kuteita, käy kampaajalla ja hankkii lapsia. Meikäläinen on sitä mieltä että rumat ne vaatteilla koreilee ja silleen. Tänään laumaan hankittiin kuusi villaista lapsosta lisää. Vaikka villalapset onkin suloisia otuksia laitettiin niille ei niin suloiset nimet. Saa sitä taas pokerinaamana olla kun soittaa rekisteriin niiden nimet. Mustasilmäisestä tuli Tapola, mustista tuli Martina ja Penttilä, valkoinen on Kalinainen, kaksi ruskeaa on Tukiaisen siskokset. Että semmosia neitejä :) Heti pitää kyllä aloittaa niiden totuttelu koiriin, alkaa nuo lumetkin vähän jo sulaa niin paimentelutkin toivonmukaan alkaa aitauksessa onnistua paremmin.

Emppu osallistui myös viikonloppuna mätsäriin ja sijoittuikin hienosti sinisten kolmanneksi. Emppu on niin ihanan rauhallinen tuommoisissa tapahtumissa, se jaksaa seisoa töröttää vaikka ja kuinka kauan. Jos ois aikaa niin sen kanssa voisi noita karkeloita enemmänkin harrastaa, mätsäreissä on mukavat palkinnot aina ja siellä on mukavaa myös juoruta ihmisten kanssa. Keli ei meitä hirveesti suosinut mutta meikäläisestä (ja tuomarista myös) paimenkoiran kuuluukin olla hieman rähjäinen. Onhan se kerta työkoira hahaa.

Tällä viikolla olisi tarkoitus treenailla paimennusta, käydä vähän agiliitämässä ja tottistakin pitäisi kertailla kun kohta jo BH-koe kolkuttelee ovella. Hakuporukoihinkin voisi olla yhteyksissä jos alettais taas treeniä ottaa :)