Ilmat on viilenneet ja Nynnyn meno senkun kiihtyy. Paimennusta ollaan vähän harjoiteltu, tai oikeastaan harjoiteltu semmoista malttamista ettei niiitä lampaita saa tappaa ja pitää käyttäytyä rauhallisesti ja jahtaaminen on kielletty jne. Paimensauva raukka on ottanut vähän osumaa maahan joten uusi pitäisi kyllä askarrella.

Tänään sitten liidettiin Lillin kanssa aamutuimaan activella. Koutsina oli tällä kertaa Mikko. Melko vaikea rata siinä  olikin kyhättynä, Lillillä oli vauhtia vaikka muille jakaa. Aluksi en meinannut pysyä perässä mutta saatiinpas kuitenkin ohjaukset jotenkuten kohdilleen, poispäin kääntö teki meikäläiselle vaikeaa kun Lilli meni niin lujaa niin se ohjaus pitäisi osata tehdä myös silloin kun koira menee lujaa. Vaikeaa...Laitettiin rata kahteen osaan että päästiin aina palkkaamaan kontakteille, ihmeen kaupalla Lilli pysähtyi hienosti kontakteille vaikka vauhtia oli enemmän kun laki sallii. Kepitkin meni virheittä vaikka kulma olikin aika vaikea. Tässä upea ratapiirros; mittasuhteet varmasti päin prinkkalaa vaan eihän sitä kovin pilkunviilaaja jaksa olla kun taiteilee ;)

Lilli kävi myös eilen tallilla leikkimässä Viivi pennun kanssa, taas oli hirmuiset leikit noilla. Viivi hyppeli jo Lillin niskaan ja yritti purra hännästä. Asiaa! Ootellaan vaan minkälainen riiviö siitä tulee kunhan vähän kasvaa lisää.  Tänä iltana vielä pitäisi yksi jälki ajella kun mennään jälkikurssille vierailemaan :)