Tänään meinasin jo vähän hidastaa kun en meinannut päästä sängystä ylös kun reisilihakset oli niin muusina. Otin perjantaina Hukkaan 12pv joulujäsenyyden ja nyt olenkin innokkaasti siellä rampannut treenaamassa. Pe kokeilin spinning tuntia, la olin kahvakuulassa ja tänään en muuhun kyennyt niin menin zumba tunnille keikutteleen. Kahvakuulasta meni reidet niin hapoille että saa nähdä montako päivää kestää palautua. Tänään en olisi saanut edes lampaita kiinni karsinassa jos ei olisi ollut apukäsiä. Tänään kun kerittiin muutama otus. Kyllä niistä vaan on tullut kilttejä kerinnän aikana ja ensikertalaiset karitsatkin käyttäytyivät hienosti!

ruusunen-normal.jpg

Kerityt lampaat on niin söpöläisiä ;)

Lilli oli tänään lainakartturin kera kisoissa. Lilli oli aluksi näyttänyt hapanta naamaa ja etsinyt äitiä kisahälinästä mutta saivatpa kuitenkin yhden nollan tuliaisiksi. Rosa on vikkeläjalkainen ohjaaja, ja sellainen sopii Lillille ;) Saavat seuraavaksi mennä Kajaaniin kisaamaan. Perjantaina olisi Lillin ja Kellyn treenit taas activella, pitää yrittää ostaa myös Empulle treenit että sekin pääsee :) Iida aikoi myös tulla minun tunneille treenailemaan koiruuksia.

ps.Huomenna on meidän facebookin hullujen koirahörhöjen laihdutustiimin punnitus päivä, kylläpähän jänskättää mitä se vaaka nyt näyttää :D