Sunnuntai-iltana ajelimme tänne Vaalaan aussileirille. Ruoka on erinomaista, saa nähdä lihooko sitä leirin aikana. Tai sitten pitää vaan kävellä jokaikisen koiran jäljet mukana :)

Tänään aamulla aloitimme Lillin peltojäljellä, oikein hyvin meni tytöllä jälleen makkarajälki. Nenä kiinni maassa se touhotti menemään ja selvästi oli innoissaan hommasta.

Sisun n. 300 metriä pitkä jälki vanheni sillä välin. Laitoin sinne kuusi keppiä. Sisu nosti hienosti niistä viisi keppiä, yhden päältä meni ohi. Muutenkin Sisu työskenteli mukavasti, kerran nosti päänsä ja jäi ihmettelemään puskassa olevaa valokuvaajaa :) Jatkoi kuitenkin sitten touhua jäljen kanssa. Ohjeeksi sain rauhoittaa aina koiran kunnolla lähdössä ja ohjeita liinan käyttöön, mukavaa kun on joku katsomassa touhuamista ettei tarvitse aina yksin työskennellä metsiköissä.

Iltapäivällä oli Hannen (Lillin emän Unnun omistaja) pitämä pentuagility. Lilli oli ehkä jo hitusen väsynyt mutta suoritti silti harjoitukset mukavasti. Asettui nyt jopa rauhallisesti "kontaktille" etutassut maassa. Myös kepit meni melko mukavasti ja putki ja kahden "esteen" suorakin kivasti. Harjoittelin myös ilman esteitä poispäin kääntöä ja sylikääntöä. Lylly toimi mukavasti.

Sisun kanssa kävin kepakot pari kertaa läpi, ei ongelmia. Kolmen hypyn suoraa ja kaukaa putkeen lähetystä. Muuten ollaan vaan lenkkeilty ja Sisu kävi myös uimassa (Lilli ja Elli keskittyivät kahlaamaan ja varastelemaan keppiä Sisulta)

Huomenna olisi tarkoitus jatkaa jälkihommissa ja iltapäivällä sitten tottistella.