Lilleroisen kanssa kävästiin hakumetillä jälleen. 1 ja 3 maalimiehet meni ihan mukavasti mutta nro. 2 joka makasi maassa piti ihan hirmuisesti räyhähaukkua n. 3 metrin päästä ja lähemmäs ei voinut mennä, saattaahan maassa makaava ihminen esim. syödä pienen aussie tytön. No äiti tuli sitten apuun ja kävimme yhdessä sitten syömässä tämän maalimiehen herkut rasiasta kun oli niin hirmuisen pelottavaa :) Jännä kun koiruus lähtee kuin tykinsuusta etsimään ja sitten meneeki pupu pöksyyn. Eli lisää vaan rohkeutta tarvitaan vieläkin, mutta eipä tässä ole kiirus vielä minnekkään.

Kävimme myös nätöilemässä. Siellä piti puolestaan räyhähaukkua afgaani-paralle joka sattui hieman lähtemään huitelemaan ja nuuskimaan Lillin persuksia juuri kun se oli minun kanssa jotain hommailemassa. Hampaat ja etupään kopelointi meni taas ihan jees, mutta kun mennään kohti persettä niin tyttö alkaa tekemään hykkyräpykkyrähyrrä liikkeitä. Jos jostain vois tilata semmosen handleri palvelun kuka treenais tuolle hyvän näyttelykäytöksen niin oisin aika onnellinen, itellä kun ei oikein riitä innostus ja hermot reenailla nuita hommia. No me treenataan vielä ainaki tämä kevät ja jos sitten jätettäis ne näytelmät sitten niille bluemerleille suosiolla ;) Eli sovin ens maanantaiksi nätö hommia ihan vain rääkätäkseni itseäni ja koiraani. Aika kamala olen.

Ruttusen kanssa mentiin sitten tokoilemaan. Alkuun teimme taas niin että jätimme koiran paikallaoloon ja sillä aikaa kävimme tekemässä kaverille luoksepäästävyyden. Sekä paikallaolo että luoksepäästävyys meni Ruutilla oikein mukavasti. Teimme omikseen seuraamispätkää, maahanmenoja ja seisomista. Maahanmenot alkaa olla aika nopeita, jee! Samoten seisominen meni hienosti, Ruuti on vain aika hankala saada tekemään yhtään mitään jos ei ole makkuraa. Lopuksi otimme seuraamista ohitellen toisiamme, aluksi meni oikein kivasti mutta kun ohitimme ihanan sakemanni tytön niin Ruutin häntä alkoi jälleen vispaamaan sydämen muotoista kuvioita ja mistään ei enää oikein tullut mitään. Voi noita poikia! Noh, otin sitten esiin PALLON ja sitten saimme vielä yhden luoksetulon tehtyä. Luoksetulo tehtiin niin että matkan varrelle leviteltiin kaikenlaista roinaa mm. leluja ja koiran piti juosta siitä läpi. Ruttunen vilkaisi yhtä oranssia lelua mutta heti kun hihkaisin jotain niin katse kääntyi taas minuun päin. Hassu otus!

Huomenna on sitten activen agilityharkat ja lauantaina ois tarkoitus mätsäröidä tuon hyrrän kanssa, pitää varmaan ottaa jotain rauhottavia sekä koiran että omistajan ennen ku mennään kehään...