Aamusella hurautettiin taas jälkihommiin. Otimme janalähtöjä alkuun. Sisu oli vähän hämillään haukkuvista koirista ja suuresta ihmismäärästä, mutta saatiin me kuitenkin kolme suht. hyvää janalähtöä tehtyä ja kepit nousivat myös. Sisu eteni myös hyvin yksin vaikka minä jäin lähetyspaikkaan seisomaan.

Sitten tallasin Sisulle ehkä n.150m pitkän jäljen missä oli kaksi kulmaa. Jäljen vanhetessa Jossu teki Lillille kaarevan makkarajäljen ja Lilli ajoi sen oikein hyvin (ripulista huolimatta ruokahalu on edelleen hyvä). Sisu oli jäljellä ehkä hitusen sekaisin kulmien kanssa, mutta tarkisteltuaan aikansa se kuitenkin jatkoi jälkeä eteenpäin. Yhden kepin yli meni taas mutta muut nousivat hyvin. Päämajalla Lilli sai sitten mahalääkettä ja piimääkin saatiin penskalle. Hyvinhän tuo näyttää voivan nyt.

Iltapäivällä oli sitten tottiksen vuoro. Hanne veti meille alkuun pentutokoa. Harjoiteltiin katsekontaktia, ohituksia, luoksetuloa ja paikallaoloa. Lilli oli melko kätevä vaikka aluksi katselikin Jossua ja Elliä siihenmalliin että ois pitänyt päästä leikkimään. Ja kun Jossu palkkasi Elliä wuballa, oli "pientä" kateutta ilmassa. Onneksi meillä oli sitten omakin wubba mitä rettuuttaa :)

Sisulla oli suuret ongelmat keskittyä uudella kentällä haukkuvia koiria ympärillään. Otin sitten vaan tosi helppoja juttuja ja katsekontaktia samassa kohtaa kenttää. Kyllä se sitten pikkuhiljaa alkoi olemaan kuulolla ja rikkoi meidän wubankin temmellyksessä. Otin myös hyppyä ja kättelyn Jossun kanssa. Henkilöryhmää en viitsinyt ottaa kun keskittyminen ei ollut kovin laadukasta tänään. Uusi paikka ja uudet koirat on Sisulle aina haastava juttu, vaan reeniä reeniä (seuraavat 30vuotta...)

Huomenna sitten jälkihommia ja Sisun kanssa viestiä.