Lilli Putti on kasvanut jälleen kovaa vauhtia, ja muutenkin vauhtia on tullut hirmuisesti lisää. Energiaa rymytä läpi päivän myöskin riittää vallan hyvin. Vauhdikas neiti kerrassaan. Lilli menee viikonlopuksi siskolleni hoitoon kun itse lähden reissuun, saapa nähdä miten siellä hermot kestää tätä tehotyttöä.

Sisun kanssa käytiin eilen jälleen agiliitämässä, ja kerrassaan hyvin meni reenit. Aluksi harjoittelimme sivulle päin irtoamista lähdössä, itse piti aloittaa ohjaaminen kolmannelta esteeltä joka oli putki ja saada koira irtoamaan sivulle ja hyppäämään kaksi estettä ja sen jälkeen putkeen. Sisu irtosi hyvin, apuna oli aluksi makupala alusta, ja Sisuhan on suorastaan fanaattinen alustoja kohtaan ja irtoaminen onnistui siis oikein hyvin. Sitten alusta poistettiin ja esteiden jälkeen jatkettiin putkeen, homma onnistui hyvin myös ilman makupalaa.

Harjoittelimma myös "sylikääntämistä" ja ensi kerralla sitten yhdistetään se käännös esteisiin. Lopuksi menimme pientä rataa missä harjoiteltiin koiran vetämistä esteiden välistä, sekin meni melko mukavasti. Sisu teki myös yhden uskomattoman tiukan hypyn mutkassa että heitti koko peräpään esteen yli etupää laskeutui juuri sinne suuntaa mihin oltiin menossa, wow :D

Mutta ei se auta kuin lähtä tallihommat tekemään ja ottaa nuo kaksi sähläävää apuria "avuksi" hommiin ;)

p.s. Lilli painoi tänään 7,5kg ja korkeuttakin on kyllä tullut reippaasti lisää