Patchcoat Unice australianpaimenkoira narttu, red merle valkoisin ja tan -merkein, pitkä häntä

Syntymäaika: 25.11.2010

Paino: 7 viikon iässä n. 2,5kg, 12 viikon iässä n. 9,5kg. 9,5kk iässä korkeus n. 48cm ja paino n.14kg, 1v ja 3kk iässä 17,5kg ja korkeus n. 49-50cm. Aikuisena Emman paino on n. 17,5kg ja korkeus 50-51cm.

Terveys: Silmät terveet 6 viikon iässä sekä 1vuoden ja 3kk iässä sekä v. 2014 peilauksessa, täysi hampaisto ja leikkaava purenta, lonkat A/A, kyynäreet 0/0, polvet 0/0, selkä kuvattu terveeksi v.2012

Näyttelyt: PEK2, JUN EH

Harrastukset: agility, toko, paimennus sekä pk-haku

Kasvattaja: Wilhelmiina Virolainen, kennel Patchcoat

 

Emma eli Patchcoat Unice saapui iloksemme tammikuussa 2011. Emma vaikuttaa vilkkaalta pennulta joka osaa myös rauhoittua hienosti. Emman kanssa on tarkoitus ensimmäinen vuosi opetella elämistä, jatkossa sitten toivomme tietysti kisakoiraa tästä veitikasta. 

Emma on käynyt pentukurssilla harjoittelemassa arkielämän taitoja. Hän kulkee myös vanhempien koirien treeneissä mukana hengailijana ja välillä pääsee itsekkin puuhaamaan. Olemme kokeilleet myös nätöä, agilitya ja hakua. Kaikkia lajeja tietysti pennun ehdoilla. Emma rakastaa kaikkia koiria chihuista irliksiin, kaikenkokoiset ja näköiset kaverit käyvät :) Myös ihmiset tuntuvat olevan ihania ja kaikkien päälle tietysti pompitaan, erityisen hauskaa on vetää viettomia ihmisiä hiuksista (ja koiria hännistä.)

Päivitystä maaliskuussa 2012. Emma kävi luustokuvissa ja todettiin kaikinpuolin terveeksi tytöksi. Emma on jatkanut harrastuksiaan hyvällä menestyksellä ja eiköhän siitä vielä kisakoira tulee lajiin jos toiseenkin :) Emma kävi toisen kerran näyttelyssä saaden sieltä ihan mukavan arvostelun ja tuloksen EH.

Päivitetystä: huhtikuussa 2014. Emma odottaa ensimmäisiä pentujaan. Emman kanssa on aloiteltu kisailua agilityssa ja paimennuksessa se on suorittanut AHBA:N JHDs 1legin ollessaan vielä nuorikko. Tulevaisuudessa tavoitteena hakuhommat, agilityssa nousta kolmosluokkaan sekä kisata lisää paimennusta. Emmalle suunnitteilla myös luonnetestissä käyminen.

 

pusku-normal.jpg

IMG_4111-normal.jpg