Tänään viiletimme agi epiksissä. Menin uuden tuttavuuden Renun kanssa ja sitten Lillukan kanssa kaksi starttia. Ensin oli Renun rata, sehän viiletti hyvin ja teki puhtaan radan ja ei ees karannut radalta niinkuin pelkäsin. Voitimme Renun kanssa TosiMölli luokan, jee! Palkinnoksi kähvelsin itselleni hienon pääkalloheijastin merkin minkä aijon kiinnittää pinkkiin treeniliiviini, aijai kun tulee komea.

Lillin kanssa menin kaksi möllirataa, ensimmäisellä aloin tuulettaa liian aikaisin ja viskasin lelun viimeisen esteen yli ja siitähän tuli sitten rima alas. Sijoitus silti kolmas. Toisella mölliradalla meikäläinen unohtaa radan ja tekee ihme valssin ja sössii ohjauksen, sijoitus silti jälleen kolmas. Lilli ois ollut niin taitava jos mie en ois kämmäillyt, mutta semmosta se liitely vähän on. Videoita julkaistaan ehkä joskus (kunhan on otettu tarpeeksi paljon viskiä..)

Perjantaina kävimme myös activella reeneissä jotka menivät melkosen hyvin. Vaikka rata oli todella vänkyrä ja hankala muistaa (21 estettä) niin TADAA; en edes unohtanut rataa! Lilli veteli kans hyvin, hidasti hienosti valssikäännöksissä ja kepit ja rengaskin menivät mukavasti radalla.

Nyt vaan naukkailemaan viskiä että on huomisissa toko epiksissä hyvin varmasti ohjaaja rentona hehee.

Tässä vielä videota kisoista; Renun rata löytyy noin. 4minuutin kohdalta ja Lillin radanpätkä n. 7minuutin kohdalta:

www.youtube.com/watch