Laiskan pulskea (ja pullea) koiruuksien omistaja on keksinyt uuden harrastuksen: hiihto. Ensin kävin hiihtelemässä ilman koiria ja totesin olevani rapakunnossa ja maailman surkein hiihtäjä. No mitäs sitten tehdään? Valjastetaan vuorotellen pari saksanseisojaa ja Lillukka ja eikun menoksi. Kylläpä se vaan suksi luistaa hyvin jos koira vetää. No sitten vielä kun ei omikseen pelleily riitä niin mennään tietysti vetohiihtokurssille mukaan. Siellä hiihdin jopa ilman kuolemaa 2x2km lenkin ja kaksi kertaa pienemmän lenkin koiran kanssa. Kurssia on vielä monenmonta kertaa jäljellä joten joudun ehkä treenaamaan omikseni että tulen säilymään hengissä näistä harjoituksista. Kait se itsensä kiduttaminen on minusta aika hauskaa. Tosin kurssilla oli kyllä niin vauhdikasta ja hauskaa että eipä hätiämitiä, nauraa sai ainakin kovasti. Kiitokset Katrille hyvistä meiningeistä ;)

Tokoakin ollaan treenattu vähäsen. Lilli sekoili oikein urakalla: haukkui ja mellasti kovasti ja lopuksi läähätti kun oli riehunut niin paljon että tuli tuossa muhkeassa puuhkaturkissa vissiin aikasen kuuma. Jenni otti myös videota; http://www.youtube.com/watch?v=gEBNKxE-Jvk&feature=plcp&context=C4a479b4VDvjVQa1PpcFPzp0pnrK-0-yPuoKt7Ssd9PNMJ3sJD8ls%3D (Upea linkitys...) Seuruussa Lilli yritti ensin hörhöillä ja haukkua ja noudoissa se oli vähän rikki kun ei ollut oma kätevän kokoinen kapula vaan isohko puukapula ja metalli. Ruutuharkat meni suht. mukavasti myös, tosin ne ei päässeet videolle asti.

Huomenna meidän sakki treenaa taas activella aamusta. Onnistuin möhlimään ilmoittautumisen sunnuntain kisohin niin että olin ilmoittautunut vasta huhtikuun kisoihin kassille. Täytyy ehkä soittaa toimitsijoille että voiko meitä vielä siirtää sunnuntain kisoihin vai kärsinkö tappioni ja mätänen sunnuntaina kotosalla.

Keinari on aika kaunis kun sen korvat laitetaan nätisti lerpalleen ;)