Eilen pääsimme jälleen Sisunkin kanssa mukaan activen reeneihin. Menimmä rataa mikä kuljeksi suurinpiirtein näin: hyppy,hyppy -> poispäin kääntö putkelle -> valssikäännös hypyllä -> lähetys renkaalle -> hyppy, lähetys hypylle -> takaakierto hypylle -> poispäinkääntö hypylle -> takaakierto hypylle ja lopuksi vielä A minkä otimme erikseen koska halusin harjoitella kauko-ohjausta tälläkin kertaa.

Aluksi oli vähän ongelmia saada Sisu pysymään lapasessa kun vauhtia oli taas hirmuisesti. Palkkasin sitten käteen tulosta useamman kerran ja alkoihan se sitten kuljeksia. Poispäin käännöksissä kämmäilin vähän itse, joten niitä täytynee harjoitella vielä paljonpaljonpaljon. A-esteellä Sisu oli aika näpäkkä ja pystyin juoksemaan ja ohjaamaan sen alas yhtäaikaa. Siitä vaan ei kertakaikkiaan tule mitään että olen pysäyttämässä koiraa kontaktilla, vaan sen täytyy pysähtyä sinne vaikka meikäläinen heittelisi volttia toisessa päässä kenttää. Niin kerta :D

Otimme myös kepit joiden jälkeen kolmen esteen maalisuora niin että esteet eivät olleet samassa linjassa keskenään. Ideana siis se että koira hakee itse esteet eteen käskyllä. Hyvinpä se Sisustaja tämänkin veti ja kepitkin meni virheittä. Kokonaisuutena siis ihan kivat reenit kunhan vaan tuo otus pysyisi hanskassa ;)