Tiistaina läksimme jälleen activen treeneihin. Teemana olivat uudet valssit ja takaleikkaukset. Ihan kivasti meni treenit vaikka minulla oli välillä vaikeuksia keskittyä moneen asiaan yhtäaikaa. Koutsimme käski tutkituttaa Lillin osteopaatilla koska hypyt ovat liian laatikkomaisia, kuulemma ranka pitäisi tutkituttaa. Mistään pahasta viasta ei kuitenkaan ole kysymys sillä Lilli hyppää ihan puhtaasti ja noihin treeneihin ei ole paljon asiaa jos koira on oikeasti jumissa/hyppytekniikka ei ole kunnossa/rimoja putoilee. Pitänee nyt katsella sille aikaa huoltoon (niinku ois autosta kyse) ja en minä sitä pahalla katso ollenkaan että agilitykoiria huollettaisiinkin säännöllisesti. Aikaisemmin ei olla menty siksi koska Lilli ei juurikaan välitä vieraiden hipelöinnistä, mutta viisainta kait se olisi totutella tähänkin asiaan.

Illalla käytiin vielä tokossa. Paikallaolon tein piilossa, Lilli oli hiljaa ja hyvin paikoillaan. Sitten oli ohjelmassa kaukoja ja noutoa. Molemmat meni ihan näppärästi, kaipaisin vain lisää poweria Lillin tuontiin kun se tuo kapulaa. Positiivista olivat kuitenkin eteentuonnit, ne on kehittyneet jo varmemmiksi. Lopuksi Lilliä leikittivät vielä Maria ja Seija, hakutreenien vähäisyydestä on jotain hyötyäkin; Lilli leikki molempien kanssa kunnolla eikä heittänyt makaamaan ja haukkumaan saadakseen lelun.

Paimennustakin ollaan tehty melkein jokapäivä vähäsen. Susan-lammas on välillä ärhennellyt Lillille joten välillä käy kyllä mielessä että se taitaa kohta lähtä pata-ainekseksi. Hän on ehkä hoksannut mietteeni ja oli tänään kunnolla. Jospas se tästä, ehkä nuokin vielä oppivat semmoiseksi ihmistä seuraaviksi käteviksi paimennuslampaiksi :D Noo, ainakin tuntuu siltä että ne kisalambit ovat sitten ihan helppo nakki kun on harjoitellut tuollaisilla puupäillä.

Tuollapa pätkiä valsseista ja takaleikkauksista, varsinkin takaleikkaukset tuntu olevan Lillille vähän työläitä

 www.youtube.com/user/elessarjewel#p/u/0/DwgOffxrNf4