Lilli siis juoksee, huomasin sen tänään treeneissä. Meidän treeneissä saa onneksi käydä vaikka juoksut olisikin, pökät jalassa toki. Meillä ei ollut pökiä mukana mutta Lilli muutenkin tiputtaa koko juoksun aikana ehkä yhden tipan niin nöy panik. Joten ei nyt haittaakkaan etten ollut ilmoittanut sitä sunnuntain kisoihin. Tässäpä videota tämän päivän treeneistä:

http://www.youtube.com/watch?v=PEcuXzbygIk&feature=plcp&context=C4c80674VDvjVQa1PpcFPzp0pnrK-0-yPuoKt7Ssd9PNMJ3sJD8ls%3D 

Itse kämmäilin useita kohtia radasta (ajatukset taas harhailee liiaksi). Ja Lilli otti vähän nokkiinsa välillä kun ohjasin huonosti, mutta elämä on ;) Huomenna onkin sitten Keinarin agility ja sunnuntain tokoon saa Emppu lähtä tuuraajaksi kun Lilli mätänee kotona juoksuissaan. Kesää jo kovasti odotellaan että pääsisi hakumetsään ja paimeneen. Agility ja toko on ihan mukavia lajeja, mutta kyllä vaan tuo hakuilu ja paimentelu vetää pitemmän korren ;) Myös hiihtäminen koiruleiden kanssa tuntuu edelleenkin hauskalta hurvittelulta joten sitäkin voisi taas huomenna lähteä tuusaamaan.

Ninni kujeilee treeneissä :)