Kotiin siis palattiin "ehjänä" ja väsyneenä. Perjantai-illan agiliitelyt jäi kuitenkin nilkan turvotuksen vuoksi väliin. Sisu oli väsynyt ja köllötteli tyytyväisenä sängyn alla koko illan. Lilli taas otti välikuolemat kotimatkalla ja nukkui yhtenä keränä kokomatkan. Kotona se taas sai jotkut hepulikohtaukset "Äiti kato tätä palloa me ei muistettu ottaa leirille mukaan, voi vitsi!" ja sitten se leikki tällä upealla häntäpallolla varmaan 40minuuttia. Reipasta.

Perjantaina aamusella siis käytiin Sisun kanssa viestireeneissä missä Tala, Jatsi ja Sisu juoksivat kolmisin. Sisu oli ekaa kertaa veturina ja hyvinhän se siltikin juoksi. Mukavat oli reenit ja jäi tosi positiivinen mieli hommasta. Pitää vaan jatkaa viestiharkkojakin täällä kotopuolessa.

Sitten ajeltiin hakuharkkoihin ja olin maalimiehenä parille koiralle. Lillille otettiin kolme maalimiestä taas pikkumatkan päähän ja makkaran voimalla Lilli lähti niiden luokse, selvästi näki tytöstä taas että jännitti, mutta silti pakko mennä tuonne. Huvittava kakara :)

Hauska leiri kyllä oli ja terveisiä vaan kaikille mukana olleille jos satutte blogiani lukemaan.