Vuodatus on ollut jumissa ja ihanasti hukannut kaikki kuvat blogista, aika surullista ja kurjaa niisk. Paljon ollaan puuhailtu ja tehty vaan siltikin tuntuu ettei kerkeä aina sinne minne haluaisi. Ollaan treenailtu hakua, paimennusta, agia, esineruutua ja verijälkeäkin innostuimme tekemään "Red eye's" leirin villeinä öinä. Ausseja en kuitenkaan verijäljelle laittanut vaan ajoin sen Senni seisojan kanssa. Jos ei ihan vielä sotketa ausseja verisiin jälkiin kun ne saisi ensin jäljestää sitä pk-jälkeä vielä jonkun tovin. Toko ja mejä on sitten hyvä eläkelajeja meille.

Haussa keskityin Empun kanssa suoriin pistoihin ja ilmaisua tehdään vielä kentällä erikseen. Lillin kanssa ollaan jatkettu edelleen irtorullalla koska en ole vaan jaksanut/kerennyt vaihtaa vielä kiintorullaan. Se on kuitenki jo edistystä että ostin kaupasta patukan mallisen i-rullan, siihen pitäisi varmaan vielä ostaa sopiva panta mihin se kiinnittää.

Paimennettu ollaan ja Emppukin alkaa pelittää mukavasti.Lilli toimii parhaiten kun saa vaan tehdä tarpeeksi töitä, voi kun jaksaisin sen kanssa vaan puuhailla ja paimentaa paljon kun se niin siitä nauttii. Ja voi kun olisi rahaa ja aikaa kisata enemmänkin. Onneksi meidän lambit sentään pääsee telkkarikuvauksiin ensi viikon perjantaina. Siitä se vasta hauskaa tulee huhhuh.

Agiliitelyä ollaan kans yritetty vähän treenata. Lilliä kiusasin viimeksi heittämällä palloa silloin kun se suorittaa kontakteja ja se oli aika paha häiriö. Omalla pallolla varmaan ois vielä mennyt mutta vieraissa leluissa on sitä uutuuden viehätystä niin olipahan vaikeaa. Muuten Nynny kyllä kulki ihan pätevästi. Kokkolassa käytiin kisaamassa myös Klagissa. Saimme jopa yhden nollatuloksen mutta agisertin nappasi kuitenni bortsu. No ei se huonosti kuitenkaan mennyt ;) Muilla radoilla kämmäilin itse ja hyllytimme. Lilli ois niin pätevä kyllä. Seuraavaksi mennään Keminmaahan kisaamaan.

Esineruutu alkaa mennä jakeluun ja olen vienyt omatekemään ruutuun vieraita esineita pussilla ettei olisi aina omia. Toki pitäisi saada semmoisiakin ruutuja missä ei ole minun jalanjälkiä. Kai sitä pitäisi ottaa taas itseä niskasta kiinnni ja tehdä jokin suunnitelma tuonne pk-puolelle. Hakutreeneihin ainakin pitäisi päästä mutta tuntuu taas ettei sitä kerkeä koskaan mihinkään tai ainakaan tarpeeksi. Ehkä pakotan keskiviikon paimentajat toimimaan paimennuksen päätteeksi meille maalimiehinä. Siinä ois ideaa ;)