Treeni-intoilu vaihtelee taas päivittäin. Agilitya käytiin kisaamassa OKK:lla. Molemmat radat meni hyllyiksi kun ohjaaja törttöilee, kuten aina. Ja varmaan olisi hyvä treenatakkin joskus vähän enemmän. No saatiinpahan treenata kontaktipysäytyksiä kisoissa ;) Tässäpä toiselta radalta video, nuo kontaktien alla olevat putken on kyllä meidän kompastuskivi, niitä tarvisi varmaan joskus harjoitella.

http://www.youtube.com/watch?v=BFgY075X0Ic&feature=youtu.be

Emmakin on harjoitellut agilitya taas pikkaisen. Mietinnässä on vielä ilmoitanko sitä vielä Kajaanin kisoihin vai startataanko vasta myöhemmin jossain paikallisissa kisoissa. Emman kanssa on myös tokoiltu. Seuraamista pitäisi vielä viilailla ja takapään käyttöä pitäisi harjoitella. Ajattelin kuskata koiria mukana töissä niin tulisi pakostakin treenattu hetki ennen töitä ja hetki töiden jälkeen. Paimennustakin ollaan voitu vielä tehdä ulkosalla mukavasti koska tämä syksy on niin mainion vähäluminen ;) Pässi Keskinen kulki taas tänään oikein sujuvalla liikkeellä alta poisa kun Empun kanssa jaettiin lauma uusiksi karsinoissa.

Keskiviikoksi ollaan varattu uintiaika, en vaan ole vielä päättänyt ketkä koirat pääsevät uimaan ja ketkä jäävät rannalle ruikuttamaan.


Lilli lounaalla...