Turhaa sitä juhannusta juhlimaan kun samaan aikaan agilitykentät ammottaa tyhjyyttään! Heh. Eli ensin otin Sisulla 2min paikallaolon. Lilli toimi hyvänä häiriönä kun räyhäsi viereisellä puomilla kytkettynä. (Sillä ei kestä hermot oikein katsella kun meikäläinen treenaa Sisun kanssa) Sisu oli valppaana maassa ja kävin kerran palkkaamassa sen paikallaolon aikana.

Sitten rakentelelimme rataa Maikin & Ruuti rotikan ja Jossun & Ellin kera. Ensin oli kolmen hypyn suora, sitten pituus, muuri ja lähetys putkeen. Olipa hauska vedättely rata Sisulle, kerrankin sai pinkoa kunnolla. Otiin myös keppejä ja puomia mutta Sisulla oli vähän keskittymisongelmia välillä. On aika haastavaa reenata tuttujen koirien kanssa kun hirveästi kiinnostaa mitä muut tekevät. No kulkihan se koira sitten kuitenkin :) Lillin kanssa otin putkea, A-estettä ja aloin harjoitella vinokeppejä. Keppihommista se on vielä ihan ulalla, mutta niinpä ne tuuppaa aluksi olemaan. En lähde keppien väliin kädellä sorkkimaan vaan ohjasin Lilliä takaa hihnalla kepeillä kun se pyrkii kohti makupala-alustaa.

Kokeilin ohjata myös kultsi Eetua ja hänkin oli oikein mukava yli-innokas agiliitäjä. Eetu tosin on välilä niin innoissaan että meinaa ne rimat sitten vähän lennellä. Mutta kerrassaan ihanaa kun koira on niin onnesta soikeana kun sitä reenaa "kuka vaan" vähänkään ohjaustaitoinen ihminen.

Sisu on siitä hyvä(tuleva) agikoira ettei se pudota rimoja ellen itse ohjaa sitä niin että ponnistus epäonnistuu tms. Se on tosi tarkka jaloistaan ja jos rima sattuu tippumaan niin se kyllä korjaa jalkansa seuraavalla hypyllä yliliioitellun korkealle. Pk-esteellä sama homma, kosketuksia ei liiemmin tule vaan tarkasti se hoitaa omat jalkansa sinne minne kuuluukin :)

Mutta jos sitä nytte piipahtaisi tuonne mökille saunahommiin.