Lyllytin on ollut nyt juoksussa mutta ollaan silti treenailtu agilitya koska meidän treeneissä saa käydä siitä huolimatta. Viimeksi treeneissä oli teemaana sylkkärit ja niistot, molemmissa oli työtä itselle. Näitäkään ohjauksia kun ei tule niin hirveästi käytettyä. Jospas tämä tästä, 1.4 olisi seuraavat agilitykisat niin siihen mennessä pitäisi taas tsempata itsensä räjähtävään kuntoon hahaa. Olen ollut jälleen sairaana mutta jospa tämä kunto tästä nyt taas lähtisi nousuun. Hiihtämässäkin kävin viime viikolla koirien kanssa, ja on se vetohiihto vaan mukava laji.

Emppukin on treenannut hurjasti. Ollaan harjoiteltu hakurullan tuontia hallissa ja se sujuu jo aika mukavasti. Kova hinku olisi jo hakumetsään. Emppu on harjoitellut myös seuraamista, hyppynoutoa, metallia ja tavallista noutoa. Myös paikallaoloja ollaan nyt tehty vähän paremmalla menestyksellä. Ostin Emmalle myös activelta treenipaikan. Itsellä oli silloin niin huono olo että koiraparat varmaan kärsi mutta oli siellä mukaviakin pätkiä. Emppuhan viilettäisi niin mukavasti jos vain osaisin tulkita sitä että miten sitä kuuluukaan ohjata, niin helposti jää Lilli-moodi päälle ja ohjaan sitten miten sattuu. Ollaan myös naksuteltu kontaktipysäytyksiä ja Emppu onkin jo pari kertaa mennyt ihan itse 2o2 asentoon kun kuljemme jonkun esteen ohi, tai semmoinen sattuu olemaan näköetäisyydellä. Toinen on niin yritteliäs kun on hoksannut että kontakteilta saa palkkaa.

Emppu on menossa viikonloppuna myös mölliageihin. Muutenkin tuntuu nyt olevan semmonen tatsi sillä päällä että tiedä vaikka pääsisimme agilitykisoihinkin sen kanssa jo tälle vuodelle eikä vasta ensi vuonna ;)