Tänään taas aksailtiin. Koska sunnuntaina oli kisat hyppyytettiin vähän matalampia rimoja, palkattiin kaikki kontaktit ja säädeltiin vain omaa ohjausta. Lilli oli aika villinä ja irtosi jopa väärille esteille, asiaa. Kontaktit ja kepit meni virheittä, joten kait minä sitten itse säädän siellä kisoissa jotain sekavaa, ken tietää.  Mukavat treenit oli ja mukava rata. Itse harjoittelin persjättöjä, ne kun tuuppaa edelleenkin olemaan minulle hankalia.

Myös Emppu oli mukana treeneissä turistina ja leikkikin ihanan May aussien kanssa alku- ja loppuverkoissa. Empun loimi oli ihan täynä jäätynyttä kuolaa koska pienen Mayn mielestä oli ihan parasta roikkua loimessa. Myös Lilli ja Kuura olivat lenkkien ajan siivosti, loistavaa. Sääkin oli mitä parhain eikä ollut liian kylmä.

May oli paljon karvaisempi kuin Emppu :)

Emma malttoi jopa olla sylissä, välillä vaan piti katsastella kun joku viiletti putkessa.

Jengi pilistää

Kivaa oli!

 

Treenien jälkeen ajoin takaisin tallille. Lampaat olivat jälleen melkosen villinä. Ensin Ruusunen suunnitteli Viken aitauksen tuhoamista ja sitten Susan toteutti suunnitelman. Suoraan päin lankaa ja sehän sitten irtosi mukavasti, onneksi Vikkelä ei kauheasti säikähtänyt sekoilevia lampaita.

Ruusunen: hei kattokaas, tästä ku juoksee tonne, niin voi hajottaa tän aidan!

Susan: ahaa, kokeillaas sitten miten se rytisis...

 

Ruusunen: hahaa sinne meni! Aitaus on entinen!

Ja tyhmä ihminen paimenkoirat kotona päiväunilla vaan kuvaa tilannetta, kiroilee ja sitten korjaa aidan. Lampaatki nauraa mulle :)