Blogin kirjoitus on ollut taas huonolla hapella. Activen kisat jäi välistä useastakin syystä. Ensin en päässyt ilmoittautumaan kun täällä Kokkoniityn perähikiällä ei aina nuo nettiyhteyden oikein pelaa. Meille kuitenkin ystävällisesti soitettiin viikkoa ennen kisoja että päästäisiin Lillin kanssa mukaan. Eipä mennyt kuin muutama päivä niin Lillillä tuli pari haavaa jalkaan ja sitten alkoikin juoksut. Emmakin varmaan tekee juoksuja kun on ollut niin hulvattomalla tuulella ja kaikki urokset on kovasti sen perään. Yrittäisin kuitenkin mennä huhtikuussa sen kanssa kisaamaan niin saisi nyt ne juoksut jossainvaiheessa jo alkaa. Lauantaina kuitenkin menemme Okk:n epävirallisiin kisoihin testaamaan miten kisaavien rata sujuisi. Lähteekin hyvä kööri kisoihin meikäläisellä, saa ainakin hyvin kuntoilua kun olisi ainakin neljä koiraa minkä kanssa kisata.

Tokoa ollaan harkattu vähän Emman ja Kellyn kanssa. Kelly ei muista irrottaa kapulasta ellen naksauta vaan vie mielellään kapulan mennessään jonnekkin. Jos muistan naksauttaa ajoissa niin Kellykäinen kyllä luovuttaa irti kapulasta ;) Muuten ollaan tehty lähinnä perusasentoa ja jotain 1-2 askelta seuruuta. Emman kanssa ollaan tehty alokkaan tokoliikkeitä ja tänään hoksasin viisaana agilityssa opettaa sille seiso-istu kaukot kun Emma usein nousee seisomaan lähdössä että saan sen näpäkästi takaisin istumaan ettei tarvi lähteä takaisin koiran luo. Tietysti siihen pitäisi pyrkiä ettei se sieltä koskaan nousisi seisomaan ;) Muuten Empalla oli aika hyvä vire päällä ja pujotteluakin veti melkoisella draivilla. Itse tietysti kämmäilin ohjauksieni kanssa.

Kokkoniityssä kuhisee ja paljon on puuhailtu. Laitellaas kuvia kun ne on varmaan parempia kuin meikäläisen epämääräiset turinat.

Ennen ruokailua pitää aina laskea montako suuta on ruokittavana ;)

Kuva: Liian kaunis päivä istua toimistossa :)

Sään mukaan katsotaan tehdäänkö toimistoduunia vai lähdetäänkö rymylenkille ;)

 

Kelly kävi mätsärissä ja meni kyllä niin hienosti <3

Kuva: Tytöt odottaa ovella että Johanna hakisi ne kerhoon. Ja Kelly luulee pääsevänsä myös. Senni otti kerhoon oman oravan mukaan <3

Jokainen päivä on seikkailu, ainakin jos orava on mukana!

Koiruuksia on hierottu, trimmattu ja niiden kynsiä on tuunattu oikeaan muotoon

 

Uimahommia ollaan myös harrastettu, ja myös juoksumatolla on meidän sessejä käytetty (kuulemma ;))

Ja taas mennään....! Yritän päivitellä taas paremmalla ajalla ;)