Tänään kävin Sisustajan kanssa markettien edessä vähän tokoilemassa. Harjoittelimme lähinnä seuraamista kävellen ja juosten. Otin myös liikkeestä maahan menoa ja seisomista. Sisu käyttäytyi melko mallikkaasti vaikka liikkeellä oli paljon ihmisiä. Kävin myös Lillin kanssa viereisellä huoltoaseman pihalla palloilemassa hihnan kanssa, eipä tuntunut tyttö pelkäävän liikennettä yhtään.

Sitten matkasimme tallille uudella autollamme jossa Lilli harjoitteli häkissä olemista. (Sakemanni Jasulta peritty näyttelyhäkki) Hyvin nukkui Lilli häkissä ja silläaikaa kun olin ratsastamassa niin Sisu ja Lilli toimivat isäni remontti "apulaisina" varmasti tosi paljon apua yhdestä hästääjästä ja vonkuvasta pennusta ;)

Seuraavaksi oli ohjelmassa treffit Eevan ja Minan kanssa. Ensin Lilli vähän arkaili uutta pihaa mutta sitten kun läksimmä kävelylle niin mukavastihan se meni. Otin myös muutamia kuvia, oli taas vaan hieman vaikeaa saada kahta riehuvaa kakaraa samaan kuvaan. Lillukka on siis karvapalloista punaisenpannan ja valkoisen tassun omaava ja Mina tuo toinen riiviöistä :)