Nyt on kahtena iltana tehty jälkeä niin että on jo pimeää, toimii! Olen saanut jo useammalta kouluttajalta läksytystä siitä että kyttään kreppejä enkä anna koiran mennä tarpeeksi omatoimisesti metsässä. Mutta tadaa, kun on täysin pimeää niin voin vain roikkua liinan perässä ja eihän niitä kreppejä ees näe ennen kun ne on siinä kohdalla jos sittenkään. Lilli on nostanut kepit melkosen hyvin, ehkä me vielä joskus päästäis jälkikisohin! Toivossa on ainakin hyvä elää :) Toisella jäljellä Lilli otti yhden kepin suuhunsa (en huomannut ensin) ja jatkoi vaan jälkeä keppi suussa, hoksasin sen sitten ja pyysin tuomaan. Ilme oli vaan "Hups, nämä tosiaan pitäisi vissiin tuoda sulle että sais niitä lihapullia"

Ehkä me nyt jatketaan tätä yöjälkeä, koira ei myöskään ole niin huligaani jäljellä on saanut ensin päivän tolskata. Jos koiralla on liikaa virtaa niin siinä liinassa saa roikkua ihan kaksin käsin ja jarruttaa kauheasti.

Ensi viikolla oisi ohjelmassa tokoa, agia ja paimennusleiri Sinikan luona :) Saapas nähdä miten selviydymme leiristä tuon hulttion kanssa. Ensi viikolla aloitamme taas nätöharkat, en tiedä onko mitään näytelmiä nyt tulossa mutta tokoakin varten ois jees jos tuo otus ei ois rakettina lentoon lähdössä kun sitä pehvaa ronklataan. Ja se paperi: hyiiii!