Aamu alkoi jälleen jälkihommilla. Sisulle tehtiin keppiharjoitusta missä suoralla jäljellä oli 8keppiä. Kaikki kepit nousi hyvin mutta vauhtia tuntui olevan niin paljon että jouduin liinasta pitelemään. Lillillä oli sama tahti päällä ja sitäkin jouduin makkarajäljellä toppuuttelemaan ettei menisi liian lujaa. Mutta hyvin sillä taasen oli kokoajan nenä kiinni maassa ja intoa piisaa.

Iltapäivällä sitten siirryttiin viestiharkkoihin. Hanna ja Jatsi oli meitä opastamassa ja saatiin hyvää tietoa kisatilanteesta ja muutenkin tarkemmin homman kulusta. Sisulla ollaan otettu viestiä melko vähäsen, mutta tosi hyvin se kulki. Jossu oli siis toisena ohjaajana ja kaksi kertaa se eteni (en osaa sanoa tarkkaa metrimäärää) mutta melko pitkää matkaa kuitenkin kun radiopuhelimia käytettiin apuna että saadaan tieto kulkemaan paikasta toiseen. Viisi taivalta juoksutimme Sisua ja Jatsia. Mukava laji kyllä kerrassaan ja harmi ettei Oulun suunnalla ainakaan kukaan meikäläisen tuttu harrasta tätä lajia. Reenikamuja nääs tarvittaisiin.

Seuraavana oli sitten vuorossa tuokio pentutokon parissa. Lyllyttimelle alkaa olla jo koirat tuttuja niin on entistä hankalampaa reenailla kun on kivoja kavereita ympärillä :) Mutta hyvinpä nuo penskat silti menivät koko sakilla.

Leirikisat olivat super hurjat ja hauskat. Lajeina oli "haku, toko ja agility". Meidän joukkue Mädäntyneet makkarat koostui Sisun ja Lillin lisäksi Sirkusta ja Sususta. Meillä oli hurjat suunnitelmat ja juonet aina suorituksiimme. Dream teamin Unnu-äippä ja kumppanit kuitenkin nappasivat voiton ja meikäläiset oli kakkosia. Taisi Jormas joukkue olla sitten kolmantena. Kyllä vaan oli hauskaa remuta koirien kanssa kisassa.

Sisu sai tänään myös melkoiset pömelirähinäkohtaukset, myös vahtivuoroja on jaettu huoneessa. Lilli piti ensimmäiset kaksi yötä vahtia ja haukkua puksutti, viimeyönä vuoroon pääsi sitten Elli ja päivävuorossa autossa on sitten Sisu. Rasittavaa väkeä.

Vaan on nuo otukset silti mukaviakin "välillä" :) Huomenna taas uusia tuulia hakuhommista.