Eilen kävimme omalla porukalla vähän reenailemassa agijuttuja. Aattelin Sisun kanssa että rengas on jäänyt ihan unholaan joten otimma sitä. Eipä ollut mitään propleemaa sen kanssa kun otimme 5 esteen pätkää missä rengas oli mukana. Otin myös kepakkoja ja ne meni virheittä hienosti.

Lillin kanssa otimme aimoharppauksen keppien kanssa. Lilli meni 12vinokeppiä, ja vielä oikein taitavasti! Yleensä koirat on keppien lisäyksestä sitä mieltä että "hei, nämä on loppunut ennen tähän, en kyllä jatka noille uusille" vaan Lilli ei edes katsettaan nostanut vaan jatkoi tarkkaavaisena pää alhaalla koko keppisarjan loppuun. Loistavaa. Lillin kanssa otin myös putkea ja vähän kontaktipintojen harjoittelua. Lopuksi Elli, Lilli ja rotikka Ruuti leikkivät hurjasti keskenään.

Päivällä kävimme myös koirien kanssa koirapuistossa. Molemmat olivat mielissään koirapaljoudesta. Lilliä aluksi vähän pelotti suuri sakemanni, mutta kun se huomasi sen olevan ihan kiltti pystyi sitä jopa alkaa komentelemaan :) Hyvin nuo aussit minusta osaa tuon laumakäytöksen.