Aamusella läksimme esineruutuun jotka venähtivät yli kaksi tuntisiksi koska analysoimme toistemme treenejä niin hartaasti. Lillin esineet vietiin 50m pitkään kaistaleeseen. Vein ne itse ja Lilli oli Merja-tolpassa kiinni katselemassa. Hyvää kanervikkoa oli maasto joten tuli mukavasti etsintääkin. Lilli lähti hyvin ruutuun, etsi hienosti ja löysi esineet nopeasti ja palautti ne minulle hienosti käteen. Loistavaa. 2 esinettä oli siis riittävästi. Aamupäivällä otimme myös agiliitoa pihakentällä, harjoittelin takaleikkauksia alustan kanssa sekä keppejä ja etenemistä.

Iltapäivällä lähdimme Karoliina Moilasen vetämään jälkiryhmään. Lillin jälki oli ehkä 250m pitkä ja siellä oli 3 kulmaa ja 6 keppiä. Kahta ensimmäistä keppiä ei oltais mielellään otettu suuhun vaan vain nuuhkaistiin. Otimme sitten leikkiä kepillä ja viskasin kepin vielä maahan ja pyysin tuomaan uudestaan käteen. Sitten Lilli taas muisti että palkan saikin siitä kepin tuonnista ja seuraavat kepit se sitten nosti hieman enemmän oma-aloitteisesti. Vauhti oli taas ihan hirmuinen (tai siis olisi ollut jos en olisi roikkunut kaikin voimin liinassa) ja saatiin ohjeeksi kävellä todella rauhallisesti että pysyisimme paremmin jäljen päällä esim. kulmissa.

Illalla osallistuimme vielä Vaala KVG aussie open näyttelyyn. Valitettavasti emme päässeet palkinnoille vaikka vaihdoin hienon hameenkin kehään. Sen sijaan kennel Sumopainijan ja kumppaneiden koirat pärjäsivät paremmin. Huomiseksi ilmoittauduimme vepeen aamuksi ja illaksi jäljelle. Kivaa nähdä mitä se Lyllenberg tuumaa vepeilyn ihmeellisestä maailmasta!