Tänään hakuiltiin molempien koiruuksien kera. Pimeyshän se yllätti loppuajasta, mutta sehän ei menoa hidastanut ainakaan kovin paljoa :)

Sisulle otin kolme maalimiestä. Kaksi etukulmiin ja hyvin löytyivät, rullan Sisu tuuppasi pudottamaan minulle jalkoihin ja piti sitten erikseen pyytää sitä nostamaan rulla minulle asti ennen kuin näytölle pääsee. Kolmannella maalimiehellä oli vähän arkailua kun Sisu oudoksui muovin rapinaa, kun rapina sitten loppui uskalsi poika sitten mennä perille asti. Rullaa kun toi niin sehän tietysti tippui sinne pimeään metsikköön. No käskin tuoda ja toihan se. Näyttö meni iloisesti ja nopsasti.

Lilli otettiin sitten haukutettavaksi. Jossu haukutti ensin, mutta Lilli halusi välillä käydä tutkailemassa keitä kaikkia siellä pilkkopimeässä onkaan. No hakkui se kuitenni. Sitten Meku haukutti niin että makasi metsän reunassa ja makaava maalimies pilkkopimeässä oli Lillille aika jännittävä juttu hihi. No melkosta sarjatulta sieltä kuitenki haukuttiin, mutta haukusta kuuli kyllä jännityksen läpi ja koko penska oli muutenki jännittynyt. Kolmas haukuttaja istui sitten retkijakkaralla ja se olikin sitten paljon helpompaa Lillille, muutama haukutus ja sitten piisasi.

Käytiin vielä Jossun kanssa katsomassa Nanan ja Nabun pentuja Marjolla. Olipahan suloista väkeä. Ja Sisu on aina niin mielissään kun näkee Marjon, hauskaa :) Ihailimme myös muita eläimiä, olivatpa sieviä. Kanat ja karitsat oli kasvaneet ihan hurjasti sitten viime näkemän ja uusi tallikin pystyssä :)