Lilpertin kanssa matkasimme viikonloppuna Kajaaniin kisaamaan. Radat oli aivan ihania luukutus ratoja. Eka rata oli hyppäri, siinä onnistuin ohjaamaan koiraan väärään päähän U-putkea, muuten rata oli meni hienosti. Seuraavalta radalta saatiinkin sitten agility serti, sijoitus 2. Kolmannelta radalta myös nolla, joten täten saimme tuplanollankin kasattua. Tosin se on vielä arvoitus lähdemmekö agilityn sm-kisoihin. En koe ehkä ihan sillä tasolla olevani koska harrastan niin vähän agilitya. Käymmä treeneissä ehkä 1-4 kertaa kuussa, varmaan pitäisi treenata vähän enemmän. Mutta toki siellä kekkereissä on kisaamassa meitä kehnompiakin koirakoita niin miksipä ei lähtisi kokeilemaan onnea.

lillijapalkinnot-normal.jpg

Lilli on kyllä ihan paras kisakumppani, tarkka ja luotettava. Tosi vähällä treenillä ollaan menty ja minä olen lähinnä kuntouttanut polveani. Ei se polvi vieläkään ihan kunnossa ole mutta saa nähdä tuleeko se koskaan kuntoon. Kyllä se töppönen kuitenkin kulkee ihan ok. Toki jos saisin laihdutettua vielä lisää niin juoksukin kulkisi paremmin. Let see mitä tapahtuu!

Karitsoja on alkanut syntyä ja ne on kyllä aivan syötävän söpöjä. Myös Empulla alkaa olla laskettu aika käsillä. Maha on jo aivan valtaisan iso. Katsotaan mitä sieltä syntyypi :)

emmajakaritsat-normal.jpg

Emppu: hohhoi, noita en ainakaan ota pennuikseni. Senni: paska homma kun mä en saanut juoda tosta tuttipullosta!

 

lillijakaritsat-normal.jpg

Lilli pesee karitsojen pyllyt!

karitsat-normal.jpg

Karitsat Kuningatar Elisabeth ja K-H JR.