Tänään kisasin neljä starttia Haukiputaalla. Ensin vuorossa oli Elli, muuten ihan sujuvaa menoa mutta Elli vähän pongaili äiskää ja iskää ja tulipa sitten yksi hyppy vedettyä väärään suuntaan ja siitä siis HYL. Toisella radalla saatiin sitten nolla ja LUVA, jee. Jossu ja Pasi olivat lasioven takana katsomassa ja Elli ilmeisesti luuli että nyt he eivät ole paikalla, meininki oli siis jo vähän rennomman oloista. Tässä Ellin rata:

www.youtube.com/user/elessarjewel#p/a/u/2/AYZQzSfjR7A

Lilli oli ihan villinä. Verryttely lenkeilläki jo veti yksinään hepuleita ja otti keppejä maasta ja leikki niillä yksikseen. Minä parka kun muka luulin että se olisi ollut väsynyt kun se on koko viikonlopun riehunut Ruutin kanssa ympäriämpäri. Mutta ei, koira oli kuumana ja haukkui aika mallikkaasti. Ekalla radalla ihan oma kämmi, ryntäsin kohti keppejä niin Lilli seurasi minua eikä edes huomannut koko keppejä. Tulos sitten 5.

www.youtube.com/user/elessarjewel#p/a/u/1/8niO6SlPc28

Toisella radalla sitten kämmäsimme taas keppien aloituksen. Lilli vaan haukkui minulle että "perkele"! Missä ja mitä? Minä siihen takasi karjasin: kepit (yritän aina olla karjumatta, huutamatta ja hermostumatta mutta ei vissiin aina onnistu ;)) ja sitten Lilli lähti kepeille ja päästi samalla äänen "möääääh, ääääär" eli keppisähläilystä 5vp. No tiedetäänpä taas mitä treenata, eli keppien aloituksia. Taidan olla kisoissa liian hätänen tms. koska treeneissä ei tämmöisiä ongelmia ole ollut. Tässä sitten Lillukan toinen rata:

www.youtube.com/user/elessarjewel#p/a/u/0/-Z4C2Sq3zv8

 

Myös Emppu on puuhaillut kaikenlaista mukavaa. Esim. tutustellut keinun pintaan ja pieneen keinutteluun ja rääkännyt Ruutia, Viiviä ja Dukea. Myös kaikki mahdollinen on alkanut maistua pikkuneidille esim. tuolin jalka, kengät. Näköjään myös noutokapula on hienojuttu. Suosikkeja seiniin viskeltäviä tavaroita ovat kuitenkin edelleenkin ruokakupit. Kenties tämä onkin jokin protesti sille että Empulla ei ole tarpeeksi ruokaa tai vastaavaa hih.

Emma oli hirmuisen kiinnostunut Duken ihanasta kapulasta!

Lilli rakastaa tunkeutua autossa kuskin penkin taakse matkustamaan. Jos ei siis olla minun koirankuletusrottelolla liikenteessä :)