Hommat jatkuivat aamusta. Ensin paimentelimme isommassa aitauksessa aamupäivällä. Sisu oli jälleen itse rauhallisuus ja sievin elein liikuskeli. Välillä kun välimatka lampaisiin pidettiin tosi pitkänä alkoi poika haistella maata ja silloin piti aina muistutella jatkamaan hommia. Mutta pääasiassa siis minä opettelin kepin käyttöä ja ohjausta ja Sinikka opasti aitauksessa mukana. Sisu oli siis irti tänään.

Iltapäivällä sitten mentiin pyöröaitaukseen ja jaiks Sisun kanssa ihan kahdestaan ja koira irrallaan. Jätkä jatkoi rauhallista käytöstä, eikä ajattelemaani jahtausta tapahtunut siis koko leirin aikana, hurraa. Käännökset oli aluksi minulle hieman vaikea hahmottaa, mutta hyvinhän se sitten meni. Kaksi eri kertaa käytiin pyöröaidassa, ja saatiin kyllä nähdä hienoja suorituksia. Koko porukan aussit olivat kerrassaan mukavia paimenia. Ja Sinikalta jäi mieleen kaiken muun lisäksi että omaan koiraan pitää vain luottaa tilanteessa kuin tilanteessa.

Nyt vaan jäädään odottamaan sitä omaa lammas katrasta että voidaan jatkaa treenejä. Ja toukokuussa tullaan sitten uudemman kerran tänne taas leireilemään sekä Lillin että Sisun kera. Jospa Lillikin sitten alkaisi olla siinä iässä että sen kanssa pystyisi tekemään enemmän kuin kolmisen minuuttia kerrallaan, pennut kun väsyvät niin kovin helposti. Nyt saunan lämmitykseen ja aamulla sitten kohti kotia.

Ja muutama kuva leiriltä, lisää laittelen myöhemmin