Lilli lähti Tommin kanssa tänään mökille ja soittivat että penska on niin sekaisin että hyvä että nahoissaan pysyy kun on niin hauskaa temmeltää. Olivat käyneet myös veneellä ajamassa. Mökillä oli myös lapsia ja niille Lilli ei oikein ollut lämmennyt. Meidän tutuilla ei kauhesti ole lapsia ja näin ollen Lillukka ei niitä ole hirmuisesti päässyt tapaamaan. Pitää siis yrittää änkeytyä jollekkin naapurille kylään kellä olisi lapsukaisia ja että saataisiin niistäkin positiivisia kokemuksia.

Sisun otin tänään mukaan kylille ettei se tule ihan mökkihöperöksi. Ensin kävimme tallilla ja lähdimme sitten hevonen perässä ajamaan Ouluun maneesille. Kävin sillä aikaa kun siskoni ratsasti Sisun kanssa prisman pihalla vähän käppäilemässä. Otin seuraamista, sivulle tuloa, liikkeestä maahan menoa ja seisomista. Hirveä härdelli oli siellä justiinsa neljän ruuhkan aikaan mutta Sisu totteli silti melko hyvin eikä välittänyt pyöräilijöistä, mopoilijoista jne. ympärillä. Ollaan niin maalaistolloja että välillä pitää ihan vartavasten lähteä kaupunkiin pörräämään :)

Huomenna olisi sitten hakuporukan kanssa tarkoitus ottaa esineruutua ja tottista. Sisu saa jäädä vielä kotiin haavoja parantelemaan mutta Lillukka pääsee hommiin.