Uusi vuosi uudet kujeet. Kaikki blogit täyttyvät erilaisista tavoitteista. En tiedä mitä tavoitteita uskaltaisin asettaa koirille koska ne koirathan kyllä saisi vaikka ja mitä tuloksia jos ne joku sinne kilpailuihin veisi. Jospa siis asettaisin itselleni hieman erilaiset tavoitteet. Meidän koirien tavoitteena varmaan on pitää lystiä ja saada mahdollisimman paljon ruokaa. Uuttavuotta juhliessani tein tietysti kaksi viisasta uuden vuoden lupausta. (Kaikki viisaat asiat päätetään aina pienessä hiprakassa ;)) Ajattelin lopettaa tehotuotetun lihan syönnin ja laihduttaa 10kg. 6 viikossa olen laihtunut n. 4kg ja vielä ois 10kg jäljellä. Olen luvannut syödä hattuni ja järjestää vuosisadan bileet jos laihdun 10kg. Työn ja tuskan takana se kyllä on. Tavoitteena kuitenkin olisi terveellisempi elämä ja saada tuo pahuksen polvi kuntoon. Radiossa oli hauskasti laitettu erilaisia lupauksia per kuukausi. Jospa tekisin itsekkin niin ;)

Tammikuu 2014: Treenata Hukassa aina kun vain jaksan/kerkeän. Koirien kanssa treeniä, varsinkin Emppua pitäisi herätellä taas kisakuntoon. Tutustua personal traineriin. Juokse cooper. Käy fyssarilla ja lekurilla.

Helmikuu 2014: Kisata sekä Empulla että Lillillä agilitya. Harjoitella juoksua ja käydä salilla. Käydä poropaimenessa. Järjestää kunnon bileet ystäville.

Maaliskuu 2014: Yrittää kalastaa nollia. Treenata salilla ja tarkistaa montako kiloa on lähtenyt tuosta 10kg tavoitteesta. Jos tulos on omasta mielestäni huono, ottaa yhteyttä personal traineriin. Ensimmäiset karitsat saattavat putkahtaa maailmaan? Juokse cooper.

Huhtikuu 2014: Hakutreenit käyntiin! Oliskohan Pikipaimenten leirin paikka?

Toukokuu 2014: Jos pellot sulaa aloitella paimenusta. Pyrkiä Kellyn kanssa vieraisiin mestoihin paimeniin tarkastamaan ollaanko kisakunnossa ensi kesää varten. Juokse tervahölkkä jos polvi kestää!

Kesäkuu 2014: Provinssirock, Patchcoatleiri, Porokoiraleiri, Agilityn SM-kisat?

Heinäkuu 2014: Paimenna, lomaile, uiskentele, treenaa kuumina päivinä salilla äläkä jää sisälle makaamaan et hyi ei voi tehdä mitään kun on niin kuuma. Muista varata hotellihuone Cheekin piknik-konserttia varten.

Elokuu 2014: Muista että et ota Koiteli festarien ajaksi töitä. Nauti kesän viime hetkistä. Älä liho!

Syyskuu 2014: Ala pikkuhiljaa harrastaa agilitya. Tarkasta juoksukuntosi cooperilla.

Lokakuu 2014: Älä turhaa lopettele paimennuskautta, muista että tuskin tammikuussakaan on lunta näissä suomen talvissa. Paimennuskausi on hyvä pitää touko-tammikuun pituisena ;) Käy salilla, ulkona on niin pimeää että siellä ei kannata olla.

Marraskuu 2014: Aseta tavoitteet agiliitelyyn, kisaa jos tavoitteet on kovat ;) Laihduta kiireisesti, joulukuu lähestyy ja 10kg pitäisi olla jo lähellä mittaria.

Joulukuu 2014: Älä mässää jouluna, käy puntarilla. Jos et ole laihtunut, mieti miksi? Ota yhteys personal traineriin jos tarve vaatii! Mieti miten pysyä tavoitepainossa.

Toki ois kiva saada koiruuksille jotain tuloksia, mutta katsotaan nyt. Tiedän että koirani ovat hyviä, ne eivät kuitenkaan itse hommaa itselleen titteleitä jos minä makaan sohvalla kotona. Katsotaan miten muijan käy ja mihin päästään ja mihin ei :D

IMG_1915-normal.jpg

Yyy, kaa, koo ja lähtee!