Tänään sitten ajelimme reilut 100km möllitoko kisoihin Haapajärvelle. Näin edellis yönä jo painajaisia että tuomarina oli eräs hirmuinen MalinoisSuperNainen ja Sisu melkein puri sitä. Sain luoksepäästävyydessä unessani 1 ja kaikista muista liikkeistä 4 tai 5. Eli oli mieli todella korkealla kisoihin lähtiessä heeeh.

Jos sitten kuitenkin tarinaa niistä oikeistakin kisoista. Sisu oli tosi näppärä ja kauhia viilipytty. Tässäpä rivi selostuksineen. Tuomari oli aika helläkätinen tässä mölliluokassa :)

Luoksepäästävyys 10 (hyvin oli ja avoimen ja ystävällisen näköinen (JEE!)

Paikallaolo 2min. 10 (hyvin pysyi ja katsoi kokoajan minua vaikka yksi koira karkasi, siirsi toista takajalkaa mutta tästä tuomari sanoi ettei möllikisoissa rokoteta)

Seuraaminen 9,5 (seurasi välillä vähän liiankin rauhallisella tahdilla, mutta loppua kohti intoa alkoi tulla enemmän)

Maahanmeno 9,5 (hitusen hidas)

Luoksetulo 9 (hiljensi pikkuisen vauhtia minun eteeni tullessa)

Estehyppy 9 (Sisu veti täydellisen hypyn seisoi hyvin ja sivulle tuli hienosti, piste lähti siitä koska annoin vahingossa käskyn hypylle ennen kuin liikkeenohjaaja kerkesi antaa minulle luvan, hupsistalallakkaa)

Liikkeestä seisominen 10 (seisoi ensimmäisestä käskystä ja ei ottanut askeltakaan, en ees tiennyt että se osaa tehdä sen niin hyvin)

Kokonaisvaikutus 9,5 (Sisu oli tänään todella rauhallinen, toisaalta hyvä, toisaalta hauskempi treenailla säpäkämmän Sisun ollessa kehissä)

Kisaajia oli tässä luokassa 9 ja sijotuimme kolmanneksi. Kertoimia ei ollut. Olin tosi tyytyväinen koska kisakumppanimme olivat melkosen taitavia ja kokeneita ohjaajia olivat myös selkeästi. Ja mikä parasta, no tietysti palkinnot. Sisu sai luita, meikäläinen jonkin laatan kaiverruksineen, lakupötkylän, kynän missä oli koira päässä heilumassa ja jotain muuta tilpehööriä. Ou jee.

Mina ja Lilli olivat turisteina ja paluureissulla vietiin samalla Mina takaisin kotiinsa. Vähän se jäi toljottomaan meidän autoa kun lähdin poisa, hassu otus. Lilli on taas onnesta soikeana kun on äitin pikku prinsessa ylhäisessä yksinäisyydessään. (Ja siis Sisuhan on ihan isän poika, joten näillä ei meidän huomiosta mitään kränää ole ;))