Eeva antoi minulle haasteen:  Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa. Linkitykset ei nyt vuodatuksella ota tuulta purjeisiin mutta haastetaan sukulaisihmisiä ja koiruuksia ja kavereita :) Eli laitan haasteen Jossulle&Ellille, Jennille&Dukelle, Hannalle&Jatsille&Hippalle ja Tuulille&Chilalle :) Samalla lähetän näille kaikille kamuille hyvää mieltä ja terveisiin ;) Jospa sitten näitä omia listauksia kehiin.

 

1. Luonto: vihreät niityt (paimennushaat) puhtaat metsät (hyvät jälki- ja hakumetsät) saa aina hyvälle tuulelle! Kyllä hyvissä talvimaisemissakin kelpaa minttukaakaota maistalla.

2. Eläimet: tykkään kauheasti koirista, lampaista, hevosista, lehmistä, kissoista, kaneista, kanoista ja tietysti myös kaikki villieläimet ovat hienoja otuksia. Eläimet on paljon rehellisempiä kuin me ihmiset ja siksi ne tuovatkin hyvää mieltä olemassaolollaan.

3. Hyvä ruoka: hyvä ruoka pelastaa huonommakin päivän. Jotain ihmeellisiä hyvänmielen hormooneja se syöminen vaan tuottaa päivästä toiseen. Toki plussaa on vielä hyvä seura kera hyvän ruuan.

4. Onnistuminen: itsensä voittaminen ja onnistuminen on aina jees. Myös uusien asioiden oivaltaminen tuo onnellisuuden tunnetta.

5. Mökki: mökillä oleilu ja rentoutuminen virkistää mieltä kivasti. Ja ihan sama kenen mökki ja missä se sijaitsee, fiilis on tärkein.

6. Matkustaminen: tulee matkusteltua ihan liian harvoin. Reissussa on vaan niin kivaa kun ei tarvitse huolehtia arkisista asioista.

7. Siivottu koti: kun koti on kerrankin siisti niin kyllähän se on ihan mahtavaa. Aika harvoin tätä tunnetta vaan kokee.

8. Ostosten tekeminen: vaikka ostelen romppeita tai vaatteita tosi harvoin on se silti minusta mukavaa puuhaa. Ihana ostaa varsinkin uusia rytkyjä (ja sitten miettiä missä hitossa niitä edes käyttää) ja sitten kaikki kotiin ostettavat romppeet ovat tietysti kanssa ihania. Eri asia sitten jaksaako koskaan ajaa jonnekkin kaupungille ja lähteä sinne ostoksille ;)

9. Hyvät autot, haaveilen aina hyvästä autosta mutta liekö koskaan semmoista tulen omistamaan. Tai jos ostaisinkin hyvän auton se varmaan muuttuisi aika pian "ei niin hyväksi".

10. Läheisyys. Kukapa nyt ei siitä hyvälle tuulelle tulisi?