Lillin ja Emman kanssa käytiin paimennuskokeissa Joroisilla. Emmalla jäi 1.5p päähän erittäin hyvästä, joten koulari jäi saamatta. Lillin pisteet ylsi koulariin :) Vaikeat kisat oli kun eipä olla juuri treenattu ja lampaat oli melko arat ja vauhdikkaat.

Kellylle syntyi 6 pullero pentua. Pennut liikkuu hyvin ja syövät kovasti. Painot nousee koko jengillä hyvin ja enpä tuota ihmettelee kun roikkuvat niin hanakasti tissillä. 

Yksi pentu etsii vielä mahdollisesti kotia, saapi ottaa yhteyttä jos tämmöinen pieni termiitti kiinnostaa ;) Pennut ovat nyt 1viikon vanhoja. Kaikki ovat mustavalkeita ja osalta löytyy ruskeat tan-merkit. Pennelit myydään rekisteröitynä, sirutettuina, silmäpeilattuina, useaan kertaan madotettuina. Pennut sosiaalistetaan hyvin erilaisten ihmisten kanssa, niille tarjotaan erilaisia pintoja ja ääniä. Ajelen pentujen kanssa autolla ja vietän niiden kanssa myös kahdenkeskistä aikaa. Ennen luovutusta käydään kylillä tutustumassa eri paikkoihin. Leikitän myös lapsosia leluilla ja testaan niiltä eri ominaisuudet. Lapset pääsevät myös tutustumaan esim. lampaisiin ja kissaan. Meille onkin erittäin tervetulleita kaikki kynnelle kykenevät innokkaat pennun hoitajat kunhan nuo vauvat ensin vähän kasvaa. 

11738079_10206607988543703_2920537932903

Kuvan pennun nimeksi voisi tulla joko Käy Muumilaaksoon, Kersatti Karoliina tai Kipinän Hetki. Nimien keksiminen on hauskaa puuhaa ;)  Pennun ottajat saavat vaikuttaa meillä nimeen, kirjain on K ja laulun nimet on teemana meillä.