Lyllenbergin kanssa ajeltiin tänään Tornioon kisailemaan. Ykköstuloshan sieltä päsähti vaan koe oli jälleen täynnä jännittäviä käänteitä. Tässäpä numerot ja juonenkäänteet.

Luoksepäästävyys 9, tuomari oli ihan liian helläkätinen meille ja Lillihän väisti plääh!

Paikallaolo 8, odotin kymppiä mutta tuomari kertoi että Lilli oli piipannut kokoajan (itse en tunnistanut piipausääntä Lilliksi) kun sitten vapautin koiran sivulletulon jälkeen se ryntäsi n. 1 metrin päähän nurmimaton reunalle missä oli maassa makupala ja pisti sen parempiin suihin. Hooh.

Seuraaminen kytkettynä 9, tässä kohtaa kehänlaidalla alkoi hirveä ölömölö ja tappelu. Lilli parka säikähti aikalailla sitä ärinää ja murinaa ja huutoa.

Seuraaminen iri 9,5 "Minä suojelen sinua kaikelta" ajattelin, seuruun jälkeen Lilli vilkuili yleisöön etteihän sieltä varmasti kukaan tule hänen niskaansa

Liikkeestä maahanmeno 8? Kaksoiskäskyhän siitä päsähti kun torvi ohjaaja oli jälleen tuijottanut koiraa joka teki tosi näpäkän ja nopean maahanmenon, auts.

Luoksetulo 8,5 Koira teki hyvin. Ohjaaja ei tajunnut katsoa jalkojaan ja jalkojen liiallisesta haara-asennosta tietysti kaksoiskäsky. Tralalalalallaaa...

Liikkeestä seisominen 9,5 Ajattelin "nyt jos tuijotat koiraa niin kisan jälkeen joutuu hirteen"

Hyppy 9 Taas piti Lillillä vilkuilla katsomoon ennen liikettä ettei sieltä varmasti tule kukaan räyhäpetteri niskaan. Hyppäsi hyvin, piste lähti perusasennon ennakoinnista. Oltiinhan sitä tehtykkin jo koko koe ilman minkäänlaista ennakointia hehhee.

Kokonaisvaikutus 10 No Nynny nyt vaan on niin paras ;)

177,5p ja sijoitus 5/17 Tyytyväisiä ollaan kun olin tuossa ensimmäisen seuraamisen kohdalla jo repiä peliverkkarit.

Eli vaikka sitä miten harjoittelee erilaisia häiriöitä niin pitäisi ilmeisesti harjoitella lisää. Tappelu ja huutaminen ovat vaan vähän semmoisia asioita mitä ei treeneissä voi harjoitella. Onneksi Lillukka kuitenkin teki mahtavasti töitä, pisteet lähti jälleenkerran omista törttöilyistä suurimmaksi osaksi. On se vaan maanmainio koiruus! Avoimeen mennään sitten joskus kunhan jaksetaan, viimeistään toukokuussa kun silloin on kisat kotikentällä :)